Waar kun je een kant-en-klare bbq bestellen in Amsterdam?

Je hebt binnenkort een gezellig avondje met vrienden of familie gepland, en dan wil je graag met zijn allen bbq’en. Alleen heb je niet zo’n zin om die hele bbq zelf in te kopen en voor te bereiden. Als je in Amsterdam woont heb je geluk, je kunt namelijk een kant-en-klare bbq bestellen in Amsterdam via BBWenzo.nl. Dit is een cateraar met op dit moment al maar liefst 9 vestigingen verdeeld over Nederland, waaronder een in Amsterdam. Doordat ze zoveel vestigingen hebben kun je niet alleen een bbq bestellen in Amsterdam, maar ook in veel andere steden. Wil je weten of ze ook bij jou bezorgen? Klik dan op de website bbqenzo.nl even door naar het kopje ‘bezorggebied’. Daar kun je lezen in welke regio’s je allemaal kunt bestellen. Zo kun je onder andere die bbq bestellen in Amsterdam, maar ook in (en in de buurt van) Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Arnhem. In al deze steden zit namelijk reeds een vestiging van bbqenzo, en dus kunnen ze je daar hun kant-en-klare bbq-pakketten bezorgen. Ideaal voor mensen die dol zijn op bbq’en en dat ook graag mar een grote groep doen, maar er niet van houden om zelf de hele middag in de keuken te staan. Bij bbqenzo bestel je dan gewoon alles kant-en-klaar, zodat je zelf niks hoeft voor te bereiden. Je kunt deze bbq natuurlijk cadeau doen aan je gasten, maar net zo makkelijk de prijs verdelen over iedereen. 

Goedkope bbq bestellen in Amsterdam

Wist je dat als je je bbq gaat bestellen in Amsterdam dat nog niet eens zoveel scheelt met als je hem zelf zou bereiden? Bij BBQ enzo kopen ze namelijk al die ingrediënten groot in, en dus veel goedkoper dan dat jij ze kunt kopen in de supermarkt. Het goedkoopste bbq-pakket dat ze in de aanbieding hebben is het Barbecue Classic pakket, en dat kost slechts €13,95 per persoon. Wil je liever een wat uitgebreider en luxer lapje vlees of vis? Dan kun je voor €18,95 het super de luxe BBQ pakket bestellen in Amsterdam, of natuurlijk in een van de andere steden waar ze bezorgen. Voor dat geld kun je niet eens uit eten, dus waarom zou je de hele middag in de keuken staan als je die bbq ook gewoon kunt laten bezorgen?

Tapas, pizzarette of bbq bestellen in Amsterdam

Bij bbqenzo zijn ze uiteraard gespecialiseerd in bbq-pakketten, maar ze hebben daarnaast nog veel meer heerlijke opties, die allemaal kant-en-klaar te bestellen zijn, zoals:

  • Een pizzarette pakket
  • Een tapas pakket
  • Een brunch pakket
  • Een gourmet pakket

Al deze schotels zijn net als de bbq in Amsterdam te bestellen en in alle andere steden waar BBQ enzo reeds een vestiging heeft. Welk pakket je ook kiest, alle schotels worden gemaakt van niks dan verse ingrediënten en goede kwaliteit vlees. En altijd voorzien van uitgebreide extra’s, zoals bijpassende sausjes, stokbrood en zelfs het servies en bestek! Niet voor niets noemen ze het een all-inclusive bbq-service. Je hoeft dus niet eens zelf de afwas te doen, want bij BBQ enzo nemen ze de vuile vaat de volgende dag gewoon weer mee, tegelijk met de schalen waar al het eten op lag. Echt een super service, en niet voor niets vaak gebruikt. Dus wil jij een grote bbq organiseren maar heb je geen zin in de voorbereiding en het schoonmaken achteraf? Bestel hem dan kant-en-klaar via bbqenzo.nl, dan wordt het zeker smullen geblazen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn