Waar kan je een kunstschaatsbaan huren?

Dit jaar bestaat mijn bedrijf tien jaar en dat wilde ik graag op een speciale manier vieren. Wij verkopen verschillende soorten kerstartikelen door heel Europa en ik wilde graag iets doen dat hierbij aansluit. Er werken ruim dertig mensen in het bedrijf en wilde graag dat de werknemers met hun familie naar het feest kwamen, zodat wij het samen konden vieren. Ik had verschillende ideeën besproken met een team en het leek ons leuk om een kunstschaatsbaan te huren en een winterfeest te geven. Het feest was echter in september en wij wisten niet of het mogelijk was om in deze maand een baan te huren. Gelukkig kwamen wij het bedrijf attractieverhuur Moonen tegen, zij konden de baan aan ons leveren en maakten een groot succes van het feest. Elk jaar hebben wij een bedrijfsfeest aan het einde van het jaar, maar omdat wij dit jaar tien jaar bestaan, wilde ik graag iets speciaals doen en het extra groot vieren. Wij verkopen kerstartikelen en ik wilde graag een feest geven die aansluit op wat wij doen in het bedrijf. Na verschillende ideeën besproken te hebben, wilden wij graag zien of het mogelijk was om een kunstschaatsbaan te huren. Ik wilde graag dat de werknemers met hun familie zouden komen, omdat wij dit bedrijf met ze allen groot gemaakt hebben. Veel werknemers hebben kinderen en ik wist zeker dat veel van hun het leuk zouden vinden om te schaatsen, helemaal in september. Een schaatsbaan zou natuurlijk goed passen bij het winterfeest, maar ik wist niet of het mogelijk was om in die periode een kunstschaatsbaan te huren. Wij hadden het idee om verschillende kraampjes met bijvoorbeeld snert, pretzels en oliebollen neer te zetten, maar de schaatsbaan was zeer belangrijk voor ons idee.

Een kunstschaatsbaan huren bij attractieverhuur Moonen

Ik ging op zoek naar een bedrijf waarbij wij een kunstschaatsbaan huren konden en vond al snel de website Waar kan je een kunstschaatsbaan huren?van attractieverhuur Moonen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in attractieverhuur en is de grootste van de Benelux. Zij hebben een zeer groot assortiment en ik zag dat zij ook verschillend schaatsbanen hebben. Ik nam contact op met het bedrijf en zag dat ik voor een goede prijs de baan kon huren. Ik besloot om de kunstschaatsbaan te huren voor twee dagen. De eerste dag voor de werknemers en de tweede dag wilde ik klanten in Nederland uitnodigen om langs te komen.

De schaatsbaan was een groot succes

Een kunstschaatsbaan huren was een goed idee, want zowel de werknemers en hun familie, als veel klanten maakten er gebruik van. De medewerkers van attractieverhuur Moonen hadden de baan opgezet en haalden hem achteraf weer op. Het feest was erg gezellig en veel mensen vonden het geweldig om te schaatsen in september. Veel klanten vonden het een geweldige stunt en het feest heeft een grote indruk achtergelaten. Ik raad attractieverhuur Moonen, omdat ik een zeer goede ervaring had bij dit bedrijf.

  • Dit bedrijf is de grootste in attractieverhuur van de Benelux
  • Wij konden bij hun een kunstschaatsbaan huren in September
  • Zij kwamen de schaatsbaan opzetten en ophalen
  • De schaatsbaan was een zeer groot succes           
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn