Voor een akoestisch plafond moet u bij Marcel Wesseling zijn!

Heeft u een akoestisch plafond nodig? Bekijk dan eens de website van Marcel Wesseling. Dit bedrijf heeft namelijk ook bij mij een akoestisch plafond geplaatst en ik ben daar ontzettend blij mee!

Wat is een akoestisch plafond?

Een akoestisch plafond bestaat uit 2 onderdelen: een isolatiedeken en een spandoek. Het spandoek is een doek waar enorm veel gaatjes in zitten. Het zijn zoveel gaatjes dat ze niet eens te tellen zijn! Daarnaast zijn de gaatjes zo klein van formaat, dat wij ze niet eens kunnen zien. Aan de achterzijde van het doek zit een dun laagje rubber bevestigd.  

Als eerste wordt de isolatiedeken bevestigd aan het oude plafond. Voor het plaatsen van een akoestisch plafond hoeft het oude plafond dus niet eens verwijderd te worden. Dat is natuurlijk ontzettend handig! Wanneer de isolatiedeken aan het oude plafond is bevestigd, wordt het spandoek eroverheen aangebracht. Zodra dat is gegaan, heeft u een akoestisch plafond!

Waarom een akoestisch plafond?

Heeft u last van een galm in uw woning of in een ruimte van uw woning? Dan is het een enorm goed idee om een akoestisch plafond te laten plaatsen door Marcel Wesseling. Een akoestisch plafond kan de galm namelijk helemaal wegnemen. Wanneer een akoestisch plafond is geplaatst, gaat de galm via de wand naar het plafond toe. Dit is een spanplafond, wat betekent dat de galm erdoor wordt geïsoleerd. 

Hoe weet u of u last van galm heeft?

Weet u niet zo goed of u last van galm heeft en u dus een beter geluid in huis zou kunnen hebben?

  • Aan de volgende punten kunt u herkennen of u last van galm heeft:
  • Op verjaardagen kunnen mensen elkaar moeilijk verstaan;
  • U kunt de televisie of radio niet goed horen;
  • Het geluid in de ruimte klinkt ‘hol’.

Waarom koos ik voor een akoestisch plafond voor Marcel Wesseling?

U vraagt zich vast af waarom ik heb gekozen voor een akoestisch plafond van MarcelWesseling.nl. Daarom ga ik u dat hier even vertellen. Ik had in huis enorm last van galm. Ik ben zelf van het opgeruimde, dus ik houd er niet van als mijn hele huis vol spullen staat. Nou ja, als je niet zoveel spullen in huis hebt staan, is de kans uiteraard groot dat je last van galm gaat krijgen. Ik dacht dat een vloerkleed wel zou helpen, dus ik had een heel mooi vloerkleed gekocht bij de bouwmarkt hier om de hoek. Ik legde hem in de woonkamer. Helaas hield de vloerkleed de galm niet echt tegen. Daarom ging ik op internet zoeken naar een oplossing.

En die vond ik gelukkig!

Na wat speurwerk, ontdekte ik een forum waarop er meer mensen waren die last hadden van galm in huis. Hen werd door anderen een akoestisch plafond aangeraden. Dat vond ik wel interessant! Toen ben ik gaan zoeken naar goede installateurs van akoestische plafonds en zodoende kwam ik bij de website van Marcel Wesseling terecht. Marcel Wesseling heeft zelf al jarenlang ervaring in het plaatsen van akoestische plafonds. Daarnaast waren er veel lovende reacties van anderen over hem te lezen. Daarom besloot ik om bij Marcel Wesseling aan te kloppen voor een akoestisch plafond. En ik ben er tot op de dag van vandaag ontzettend blij mee!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn