Vakantie 55 plus bij ’t Kruisselt

Een vakantie 55 plus boekt u op www.kruisselt.nl. Dit prachtige hotel in de evenzo schone omgeving van de Lutte, biedt een perfecte vakantie voor 55 plussers aan. Wat bedoelen we precies wanneer we het hebben over een vakantie 55 plus? Wij merken bij ’t Kruisselt dat bezoekers van boven de 55 andere behoeften hebben dan gezinnen met jonge kinderen. Tijdens een vakantie 55 plus wordt er aan die behoeften gehoor gegeven door een mooie combinatie te bieden van ontspanning, activiteit en heerlijk eten. Iedereen heeft zo weer zijn eigen wensen en voorkeuren en dat begrijpen wij in het hotel maar al te goed. Tijdens een vakantie 55 plus kunt u dus op uw eigen manier invulling geven aan uw vakantie en hoe u de tijd besteed. De verschillende activiteiten die u kunt ondernemen in en rond het hotel bieden voor ieder wat wilt. Gaat u er graag op uit met de fiets, dan kunt u tegen een meerprijs een fiets huren. Tevens is er de mogelijkheid om lekker te wandelen. Rondom het hotel zijn verschillende wandelroutes aangelegd die u langs de leukste dorpjes en plekken in de omgeving leiden waar u dan heerlijk tot rust kunt komen en een koud pilsje kunt drinken voor u de tocht voortzet. Wij geloven bij ’t Kruisselt heel sterk in de kracht van ontspanning en activiteit en een goede balans tussen deze twee. Ontspanning en activiteit moeten hand in hand gaan en dat is altijd het geval bij een vakantie 55 plus. Bovendien vinden wij het van groot belang dat onze gasten zelf invulling kunnen geven aan hun vakantie. Immers, iedereen wil doen waar hij of zij zich goed bij voelt. Bij het hotel is een ruime golfbaan aanwezig waar u heerlijk kunt golven en een balletje kunt slaan met andere liefhebbers van deze mooie sport. Bij het hotel is een 9 holes par3 golfbaan aanwezig. Wilt u graag meer weten over een vakantie 55 plus bij ’t Kruisselt, bekijk dan even op uw gemak de arrangementen pagina. Op die manier ontdekt u al snel wat er allemaal mogelijk is. Vanaf €44,50 heeft u al een kamer geboekt in het fraaie hotel. Kies bij ’t Kruisselt voor:

  • Een vakantie 55 plus in eigen land;
  • Een perfect aansluitend arrangement;
  • Een prachtige omgeving, golfbaan en zwembad.

Vakantie 55 plus in een rustige omgeving

Veel mensen rond de leeftijd 55, wijken voor een vakantie graag uit naar een rustige plek. We zien dan ook dat steeds meer mensen de mogelijkheden van een vakantie 55 plus in eigen land aan het ontdekken zijn. Dat heeft er mee te maken dat het makkelijker wordt om ver van huis te reizen, maar daarmee wordt kiezen voor eigen land ook weer anders en nieuw. We zijn vaak verrast over de verbazing van onze gasten over het natuurschoon van de Lutte en de omgeving van het hotel. Veel mensen denken voor een vakantie 55 plus niet in eerste instantie aan een vakantie in eigen land, maar als ze dat eenmaal gedaan hebben, dan zien we dat ze allemaal zeer te spreken zijn. Wij zien onze gasten dan ook vaak naar ons terugkeren.

Boek een vakantie online

Op de website van ’t Kruisselt, kruisselt.nl vindt u alles wat u moet weten over een vakantie in het hotel. Wilt u meer weten, bekijk dan even op uw gemak de website. Zo krijgt u snel een duidelijk beeld van de mogelijkheden en een vakantie in deze mooie omgeving. Genieten van een vakantie in dit hotel is een cadeau aan uzelf. Boek snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn