Deze kapper is open op zondag

Zoekt u in het midden van het land naar een kapper die open is op zondag? Werkt u bijvoorbeeld fulltime en hebt u vaak in het weekend pas een momentje voor uzelf? Dan kunt u een kapper die op en is op zondag in de middag vast en zeker goed gebruiken. Slaap even lekker uit en geniet van een lekkere lunch en kom in de middag even bij ons langs voor een frisse knipbeurt. Zoekt u naar tijd om met het hele gezin langs te komen maar sporten de kinderen op de zaterdagen van het jaar? Ook dan is de zevende dag van de week een uitgelezen moment voor een bezoek aan deze kapper. Open op zondag, het is in deze moderne tijden de normaalste zaak van de wereld. Vrijwel iedere supermarkt is op deze dag open en dat geldt ook voor diverse andere zaken in de binnenstad. Bij de kapper, zeker als het om een particuliere zaak gaat, zien we dat nog niet zo heel erg vaak gebeuren. Terwijl u juist zoekt naar een kapper, open op zondag. En dat is zeker een belangrijke reden voor ons om niet zes, maar zeven dagen per week voor u klaar te staan. Neem in ieder geval eens een kijkje op onze website want daar vindt u de locatie en onze openingstijden. Vergeet nadien niet om jet-setters.nl even te bookmarken, dan hebt u altijd een kapper die open is op zondag achter de hand.

Zoek niet langer naar een kapper die open is op zondag

U zocht naar een kapper die open is op zondag en die hebt u nu gevonden. Gaat het enkel om een knipbeurt? Dan brengen we wel een kleine toeslag in rekening maar dat is nooit meer dan 5 euro. Alle andere behandelingen voor kinderen, mannen en vrouwen zijn qua prijs ongewijzigd. Dus profiteer van deze zevende dag en maak eens een afspraak. Dat kan vanzelfsprekend op diverse manieren:

  • Woont u bijvoorbeeld in de buurt? Dan kunt u tijdens openingstijden even langslopen om direct een afspraak in te plannen. Belt u liever vanuit huis? Ook daar doen we beslist niet moeilijk over,
  • U kunt ook online een afspraak inplannen. U hoort altijd zo spoedig mogelijk of er op die dag daadwerkelijk plek is,
  • hebt u net een knip- en verfbeurt gehad? Waarom maakt u na het betalen dan niet direct een nieuwe afspraak? Voor onze trouwe klanten hebben we trouwens een kleine verrassing in petto. Want als u binnen 3 weken weer langs komt bij de kapper die open is op zondag dan krijgt u maar liefst 30 procent korting. Na vier weken 20 procent, 5 weken 10 procent en 6 weken staat gelijk aan 5 procent. Die aanbieding geldt te allen tijde dus maak er gebruik van, u bent toch zeker geen dief van de portemonnee?

Kom eens bij ons langs en geef ons nadien een beoordeling

Want op onze site kunt u namelijk een rating geven over de behandeling, de kapper die u hielp en de kapsalon als geheel. Met uw feedback kunnen we onze service blijven verbeteren dus zelfs opbouwende kritiek is van harte welkom. Zoekt u naar een kapper die open is op zondag omdat u doordeweeks geen tijd hebt of wilt u liever op een maandagmiddag langskomen, na het boodschappen doen? U zult hoe dan ook vriendelijk ontvangen worden, we maken tijdens de behandeling graag en praatje met u en u krijgt altijd een heerlijk kopje koffie of thee. Ook als u eventjes moet wachten is er genoeg te doen, we zorgen voor en nieuwe shttps://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/https://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/https://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/https://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/tapel tijdschriften.https://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/https://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn