U wilt een ander registratieadres bij de kvk?

Er zijn maar al teveel ondernemers die liever niet hun privé adres op hun facturen en offertes willen zetten, en ook voor hun registratieadres bij de kvk liever niet hun eigen adres gebruiken. De reden hiervoor is simpel: Het kan minder professioneel ogen omdat je in een klein dorpje woont, of simpelweg omdat je de samenstelling van jouw adres niet zo mooi vindt staan, ongeacht of je nu in een mooie wijk woont of niet. Als je het adres op jouw facturen (en dus automatisch het registratieadres bij kvk) wilt wijzigen in iets wat professioneler oogt, dan kun je bij Easy Start Office een zogenoemd Virtual Office aanvragen. Dit is een relatief nieuwe term. Wat een Virtual Office precies inhoudt  is dit: Je huurt als het ware een digitaal plekje in de online omgeving van Easy Start Office, en mag in ruil daarvoor hun adres (op een zeer prominente locatie in Amsterdam of Rotterdam) gebruiken als registratieadres bij de kvk, en dus ook op de door jou opgestelde offertes en facturen. Voor slechts een klein bedrag per maand hoef je dus niet jouw privé adres te gebruiken als registratieadres bij de kvk, maar kun je een van de locaties van Easy Start Office opgeven als zijnde waar jouw bedrijf gevestigd is. En als je naast deze service ook behoefte hebt aan een echt kantoor waar je af en toe kunt flexwerken of klanten kunt ontvangen dan is ook dat een optie bij Easy Start Office. 

Flexwerken en een registratieadres voor kvk

Bij Easy Start Office beschikken ze over twee prominente locatie met kantoren, namelijk een in Amsterdam en een in Rotterdam. Beide locaties zijn gevestigd aan een professioneel ogend adres, en dus zijn ze perfect om te gebruiken als registratieadres voor kvk. Het grote voordeel daaraan is dat je niet je eigen adres hoeft te gebruiken op offertes en facturen. Dit vinden veel ondernemers fijn omdat ten eerste het adres van easy Start Office professioneler oogt, en ten tweede omdat klanten dan niet te weten komen waar ze wonen. Je registratieadres bij de kvk is immers openbaar, en dus kan iedereen het inzien. Niet iedereen vindt dat een prettig idee, en dus kiezen veel mensen ervoor een virtual office te huren bij Easy Start Office, al dan niet in combinatie met een daadwerkelijke flexplek voor wie af en toe zijn laptop wil openklappen in een fysiek kantoor.

Flexwerken in Amsterdam of Rotterdam

Easy Start Office biedt drie verschillende pakketten voor mensen die hun registratieadres voor kvk willen wijzigen, namelijk:

  • Enkel de virtual office en registratie
  • De virtual office plus parttime flexwerken
  • De virtual office plus fulltime flexwerken

Veel mensen maken alleen gebruik van de diensten van Easy Start Office omdat ze hun bedrijf op hun adres willen vestigen, wat gunstig is als registratieadres bij de kvk. Zeker als je in het buitenland woont is dat super interessant, want dan hoef je niet te verhuizen naar Nederland. Als je echter ook gebruik wilt maken van een daadwerkelijk kantoor en genoegen neemt met mooie flexplekken dan kun je een uitgebreider pakket kiezen. Je kunt dan parttime of fulltime gebruik maken van het grote kantoor van easy Start Office met veel verschillende opties voor flexwerken. Daar kun je dan klanten ontvangen en af en toe vergaderen, waardoor je geld uitspaart omdat je geen daadwerkelijk kantoor hoeft te huren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn