Heeft u een brandblusser nodig?

Wij hebben onlangs de brandweer bij ons op bezoek gehad die een controle wilde uitvoeren. Wij vonden dit geen verkeerde zaak want wij hadden eigenlijk geen idee of onze brandveiligheid nog op orde was. Wij kregen te horen dat alles er goed uitzag, maar dat wij wel een nieuwe Brandblusser moesten kopen omdat de oude Brandblusser zijn beste tijd bijna gehad had. Deze zou het ongeveer nog een half jaar volhouden, maar daarna moest deze Brandblusser toch echt vervangen worden. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede Brandblusser kon vinden omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik geen enkel risico zou lopen wanneer er onverhoopt een keer brand zou uitbreken. Je moet er niet aan denken dat er vuur is en dat je dit niet kunt blussen omdat je Brandblusser over datum is. Ik ben daarom gaan kijken waar wij een goede Brandblusser konden kopen en ik heb toen gezien dat ik het beste even op het internet kon gaan kijken. Hier kun je namelijk heel snel zien wat de mogelijkheden zijn en ook kun je hier klantbeoordelingen vinden van mensen die reeds een Brandblusser gekocht hebben. Daardoor weet je meteen of je een goede aankoop doet, of dat je beter nog even verder kunt zoeken naar een betere aanbieder. Ik heb gezien dat de mensen van Directveilig.nl een goede Brandblusser in hun aanbod hebben opgenomen. Ik heb daarom gekeken wat ik hier kon vinden en ik heb gemerkt dat je hier voor een heel goede prijs een goede Brandblusser kunt kopen. Toen ben ik even gaan kijken naar de recensies over deze site en toen ik zag dat deze allemaal zeer lovend waren, stond mij niets meer in de weg om hier een bestelling te plaatsen. Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want op deze manier wist ik zeker dat ik kwaliteit in huis haalde. 

Deze brandblusser heeft zich meteen bewezen 

Ik had mijn Brandblusser nog geen week in mijn cafe hangen, of er viel een kaars om en een tafel vloog in brand. Er lag namelijk een wollen kleed op deze tafel en de vlammen sloegen snel om zich heen. Ik heb toen meteen mijn nieuwe Brandblusser van de muur getrokken en ik ben toen het vuur gaan bestrijden. Ik heb gemerkt dat deze Brandblusser heel goed was want het vuur was in een mum van tijd uit. Ik ben daarom blij dat ik geïnvesteerd heb in brandveiligheid want anders was ik nu misschien mij hele cafe kwijt geweest. 

Wilt u ook aan uw veiligheid werken?                                            

Als u er ook zeker van wilt zijn dat u geen risico’s loopt, raad ik u aan om een keer naar Directveilig.nl te surfen omdat:

  • u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden om aan uw veiligheid te werken 
  • u hier advies kunt inwinnen bij een expert
  • u hier tal van nuttige producten kunt kopen om uw veiligheid te garanderen 

Ik ben blij dat ik deze site op tijd geraadpleegd heb want dit heeft een grote ramp kunnen voorkomen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn