Meubels op maat

Bij de inrichting van uw woning hebt u tegenwoordig de keus uit zeer veel verschillende mogelijkheden op het gebied van meubels. U kunt natuurlijk kiezen voor kant en klare producten uit een van de grote winkelketens op dit gebied, maar u kunt er ook voor kiezen om meubels op maat te laten maken. Waarom zou u nu voor dit laatste kiezen, in plaats van naar een grote, bekende woonwinkel te gaan? Meubels op maat hebben verschillende voordelen. In de eerste plaats zijn ze specifiek afgestemd op de afmetingen van uw woning, waardoor u er honderd procent zeker van kunt zijn dat ze de ideale maat hebben. Dit is natuurlijk erg handig in het geval van bijvoorbeeld eettafels. Door dergelijke meubels op maat te laten maken voor u, zorgt u er voor dat deze exact in uw eetkamer passen, dat ze de juiste grootte hebben voor uw gezinssamenstelling of voor de etentjes die u van plan bent te gaan organiseren. Bovendien zijn ze dan helemaal afgestemd op de afmetingen die goed passen bij u en bij de eetkamerstoelen die u gekozen hebt. Dit is natuurlijk erg belangrijk, we weten immers allemaal dat een stoel alleen lekker zit als deze qua grootte goed past bij uw lichaamsbouw. Uw voeten moeten goed de grond kunnen raken en uw rug moet op de juiste manier ondersteund worden. Laat u deze meubels op maat maken, dan kunt u er zeker van zijn dat dit het geval is. Als u dan ook de tafel in de juiste verhouding laat maken, dan weet u zeker dat u er goed aan kunt zitten eten. De hoogte van de eettafel moet immers goed afgestemd zijn op de hoogte van de eetkamerstoelen. Is dit niet het geval, is de eetkamertafel te laag of juist te hoog, dan is dit meubelstuk zeker niet prettig in gebruik. De eerste reden om meubels op maat te laten maken is dus dat de afmetingen perfect zijn, zowel voor uw eigen lichaamsbouw als voor de grootte van uw woning.

Authentieke meubels op maat

Een andere reden om meubels op maat te laten maken voor uw woning, is dat u er dan zeker van kunt zijn dat u een uniek meubelstuk in huis krijgt. Kiest u ervoor om naar een van de grote woonwinkels te gaan, dan kunt u er bijna zeker van zijn dat iemand anders in uw familie- of vriendenkring een zelfde meubel in huis zal hebben. Wilt u graag een uniek interieur dat helemaal bij u past, dan zijn meubels op maat dus de juiste keus voor u. U krijgt dan authentieke meubelstukken die speciaal voor u vervaardigd zijn, waardoor ze helemaal uniek zijn. Bovendien kunt u, als u meubels op maat laat maken, ook zelf inspraak hebben in hoe het eindresultaat er uit komt te zien. U kunt niet alleen uw voorkeuren doorgeven wat betreft de afmetingen, maar ook wat betreft de kleuren en de materialen die er gebruikt worden, wat betreft het ontwerp en de stijl. Zo kunt u er dus voor zorgen dat het een product wordt dat echt helemaal bij u past. Hierdoor zal het helemaal uw eigen smaak en stijl uitstralen en dus ook op die manier perfect bij u passen. Dat is dus ook zeker een reden om meubels op maat te laten maken voor uw woning, de mogelijkheid om zelf kleur, stijl en materialen te kiezen. Dit maakt dat meubels op maat altijd unieke producten zijn en ook de authenticiteit en de eigenheid is voor velen een reden om hiervoor te kiezen.

Meubelmakerij Het Ambacht Losser

Redenen voor mensen om meubels op maat te laten maken zijn dus:

  • meubelstukken zijn exact van de juiste afmetingen, zowel in de hoogte, als in de lengte, breedte en diepte
  • meubels op maat kunnen helemaal afgestemd worden op uw lichaamsbouw, zodat stoelen de juiste zithoogte hebben en de hoogte van de bijpassende tafels hier exact op afgestemd is
  • u hebt zelf inspraak in het ontwerp, u kunt kiezen voor een eigen stijl, kleur en materiaal
  • de meubelstukken zijn uniek en authentiek, waardoor u een uniek interieur kunt creëren dat u bij niemand anders aan zult treffen

Vindt u deze zaken ook belangrijk en zou u ook graag meubels op maat willen laten maken? Dan bent u hiervoor bij Het Ambacht Losser helemaal aan het juiste adres. Dit is namelijk niet alleen een woonwinkel, zij hebben ook een eigen meubelmakerij. Hierin maken zij producten voor verkoop in hun winkel, maar ook bieden zij klanten graag de mogelijkheid om bij hen meubels op maat te laten maken. Als u op zoek bent naar unieke meubelstukken, dan is dit dus zeker de zaak waar u naar toe moet gaan. Kiest u voor deze meubelmakerij, dan kunt u er zeker van zijn dat uw meubelstukken van een hoogwaardige kwaliteit zullen zijn. Bij hen vindt u namelijk nog echt vakmanschap en een grote liefde voor het vak. Nu denkt u misschien, dit is allemaal heel mooi, maar hier is mijn budget niet groot genoeg voor. Dan zult u het fijn vinden om te horen dat u niet per definitie een heel groot budget hoeft te hebben om meubels op maat te kunnen laten maken. Doordat de meubelmakerij in hetzelfde pand gevestigd is als de woonwinkel, worden er kosten voor een extra bedrijfspand uitgespaard. Hierdoor kunnen zij bij Het Ambacht Losser ook de prijzen voor de op maat gemaakte meubelstukken zeer schappelijk houden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn