Han Schnek fotografie; kiekje of foto?

Schnek - Han Schnek fotografieWe kunnen een zeer duidelijk onderscheid maken tussen een kiekje en een foto. Dat verschil is niet in een zin te benoemen, want het gaat om diverse aspecten en die hebben allemaal te maken met fotografie en leren fotograferen. Als fotograaf heeft u een lange weg te gaan voor u het verschil kunt zien tussen een kiekje en een gewone foto. Een training of cursus bij Han Schnek kan hier bij helpen. De weg naar het worden van een betere fotograaf legt u helemaal af in uw eigen tempo. Wij zien dat bij Han Schnek fotografie als een heel belangrijk onderdeel van uw ontwikkeling als fotograaf. Geduld moet en sleutelwoord zijn. Tijdens het fotograferen vormt geduld een basis en ook met betrekking tot uw groeiproces als fotograaf vormt geduld een basis. Leren fotograferen doet u dus op uw eigen tempo, maar leren over de technieken dat is iets wat u kunt verdiepen tijdens een cursus bij Han Schnek. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wij bieden u verschillende soorten trainingen en cursussen bij Han Schnek waar u van kunt genieten. Zo kunt u genieten van een training die u individueel volgt, of een training die u volgt in groepsverband. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. beide vormen hebben voordelen en waar u meer bij gebaat bent bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Han Schnek is een plek waar veel mensen al diverse trainingen en cursussen volgden. Kies voor een cursus in uw eigen stad of ga mee op reis en leer fotograferen in het buitenland. Ga de uitdaging aan en bekijk eens op uw gemak op onze website wat we allemaal te bieden hebben voor trainingen en cursussen. Kies altijd voor de training of cursus die past bij wie u bent en waar uw voorkeur naar uit gaat.

  • wij bieden een zeer breed aanbod aan cursussen aan
  • geniet van een individuele cursus waarbij u centraal staat
  • geniet van een training of cursus in groepsverband
  • stel uw eigen klasje samen met een paar vrienden
  • u bepaalt zelf de tijden van uw cursus voor een kleine groep

Han Schnek fotografie; ontwikkelen als fotograaf

Vaak is het begin van uw ontwikkeling het onderzoek naar uw eigen werk maar ook naar werk van andere fotografen. De vraag dient centraal te staan: ‘wat maakt deze foto zo bijzonder?’ Han Schnek fotografie biedt de gelegenheid om onder begeleiding uw talent te ontdekken en meer te leren over uzelf als fotograaf en de stappen die u dient te zetten om beter te worden. Een cursus of training volgt u bij Han Schnek fotografie als u graag meer wilt leren over de verschillende technieken en belichting bij het maken van foto’s. Leren fotograferen is een proces en dat gaat geleidelijk. Maar u kunt wel degelijk nieuwe dingen ontdekken tijdens een cursus bij Han Schnek fotografie waardoor u het persoonlijke proces versnelt. Zoals gezegd bestaat er een wezenlijk verschil tussen een foto die aanspreekt en een kiekje. Dat verschil leert u steeds beter te zien. Aanvankelijk zult u dit verschil wel kunnen waarnemen, maar moeilijk kunnen omschrijven en dat heeft vaak te maken met het gebrek aan technische kennis. U bekijkt een foto en kunt wel constateren waarom die bijzonder is, maar waar het hem precies in zit; dat blijft vaak moeilijk om vast te leggen of nauwkeurig te omschrijven. Hoe meer u leert, hoe beter u in staat zult zijn om niet per toeval een mooie foto te maken, maar bewust te zoeken naar beelden die raken. Dat is waar wij aandacht aan besteden bij Han Schnek fotografie.

Uw camera kopen

Een misverstand dat we tamelijk veel tegenkomen is dat mensen een camera kopen voor een flinke prijs en dat ze dan vervolgens eigenlijk niet weten hoe ze met deze camera moeten werken. Een professionele camera kopen maakt u nog geen professionele fotograaf en vaak is het zelfs moeilijker om met een dergelijke camera te werken dan wanneer u kiest voor een ander wat simpeler model. Han Schnek fotografie en cursussen zijn er op gericht om u te helpen met iedere camera en dat betekent dat u zich met iedere camera in kunt schrijven. U neemt tijdens een Han Schnek fotografie cursus dan ook uw camera mee en dan zullen wij er voor zorgen dat u beter leert werken met deze camera. Han Schnek fotografie is de plek waar u zijn moet als u meer wilt leren over fotograferen. U kunt het beste een keuze maken uit ons aanbod door even online te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij vinden het heel erg belangrijk om u een aanbod te doen dat past de wensen van mensen. Wij bieden dan ook een zeer divers aanbod bij Han Schnek fotografie waarover u meer kunt leren door de website te bezoeken en de verschillende cursussen te bekijken. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat u de juiste keuze maakt. Wat wilt u graag leren en waar kunnen wij u mee helpen. Bent u op zoek naar persoonlijke aandacht en wilt u graag tijdens een persoonlijke les aandacht besteden aan aspecten waar u in vastloopt zoals compositie of licht? Het zijn allemaal zaken waar wij u mee kunnen helpen. Een persoonlijke les bedraagt zestig euro per uur. U kunt kiezen voor cursus in uw eigen stad. Vaak vinden mensen dat erg leuk. Neem contact op voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn