Liever geen tabak meer roken? Kies dan voor een e sigaret met e liquid

Liever geen tabak meer roken? Kies dan voor een e sigaret met e liquidRoken is op zich een plezierige bezigheid. Als je even niets te doen hebt, dan kun je even een sigaretje opsteken. Als je een biertje drinkt of een kopje koffie, dan is het prettig dat je ook iets in je handen hebt. Altijd maar snacken is natuurlijk niet ideaal, en vaak wil je ook even iets te doen hebben na de maaltijd. Dan kun je moeilijk direct weer gaan eten. Dus een sigaret biedt in zulke gevallen uitkomst. Daar kun jij dus optimaal van profiteren, ware het niet dat roken ook verslavend werkt. Dat betekent dat je niet kunt wachten tot je even niets te doen hebt. Je voelt ook een drang om een sigaret op te steken als je bezig bent. Nu zou dat nog niet eens zo erg zijn als sigaretten heel goedkoop waren en als je ze overal gewoon op kon steken. Maar beide zaken zijn niet aan de orde. Dat betekent dat je, wanneer je ergens binnen bent en de behoefte voelt, naar buiten moet gaan om te gaan roken. En zelfs buiten is het lang niet overal toegestaan. Soms moet je helemaal naar een speciaal rookhok lopen voor je een sigaret op kunt steken. Nu is dat in de zomer misschien prettig, want het geeft je en excuus om even pauze te nemen. Het is echter een ander verhaal als het winter is of als je door de stromende regen moet lopen. Daarnaast kost een sigaret een flinke zak met geld. Het is immers nooit 1 sigaret die je rookt. Je rookt zo een pakje leegt en dan kost het je per maand dan ook zo maar honderden euro’s. Als je toevallig in de bijstand zit, dan is dat een flink percentage van je inkomen. Om al deze redenen, en natuurlijk je gezondheid, kun je daarom beter overstappen op de e sigaret met e liquid. Deze e liquid bevat namelijk aanzienlijk minder schadelijke stoffen. Vaak mag je deze ook gewoon binnen roken, omdat je andere mensen er niet mee tot last bent. De rook die je uitademt is namelijk geen rook, maar een damp. Deze damp is niet schadelijk voor de mensen om je heen. Althans een stuk minder dan de tweedehands rook die je inademt bij een tabakssigaret. Daarnaast kun je gewoon e liquid kopen met een tabakssmaak. Je kunt dan kiezen voor e liquid met een nagemaakte smaak, maar je kunt ook kiezen voor een e liquid die met echte tabaksbladeren tot stand is gekomen. Verder kun je, om het stoppen met roken te bevorderen, ook nog eens kiezen voor e liquid met en zonder nicotine. Kijk voor meer informatie over e liquid en alle mogelijkheden snel op

Het nieuwe roken met de lekkerste e liquid

Het mooie aan e liquid is dat je kunt variëren met uiteenlopende smaken en sterktes. Ook kun je de hoeveelheid damp beïnvloeden door met de ingrediënten te spelen. Via nieuwesigaret.nl kun je dan ook je eigen e liquid samenstellen en bestellen. Als het helemaal goedkoop wilt maken, dan kun je ook alle losse ingrediënten bestellen en gewoon zelf een e liquid maken. Je kunt alle informatie die je nodig hebt teruglezen op de site van nieuwesigaret.nl. daarnaast kun je via de webshop van nieuwesigaret.nl ook allerlei accessoires kopen zoals:

  • Vaporizers
  • Flesjes
  • Pipetten
  • Nicotine salts

Kortom, alles voor je e sigaret vind je op nieuwesigaret.nl.

Neem contact op met nieuwesigaret.nl

Heb je vragen of wil je iets weten over je bestelling, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met een medewerker van nieuwesigaret.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn