In deze webshop koop je een mooie kattenmand

Wil je alleen het allerbeste voor je kat? Dan heb je natuurlijk een mooie kattenmand in huis, bijvoorbeeld uit de webshop van krabpaal.nl. Dit is in feite hetzelfde als een hondenmand, maar dan veel kleiner en speciaal gemaakt voor katten. Een kattenmand heeft een veel zachtere bekleding dan een hondenmand, want dat vinden katten namelijk super fijn. Het zijn echte knuffeldieren en ze hebben een holletje nodig waar ze in kunnen relaxen. Als je liever niet hebt dat ze dat op de bank doen (hoewel je de dat lastig kunt afleren) kun je ook een kattenmand voor ze kopen. Als je deze op een gezellig plekje in de buurt van de bank legt, of zelfs op de bank, dan is de kans groot dat ze hem gaan gebruiken. Katten vinden het fijn om hoog te liggen, ze voelen zich dan veilig en hebben meer overzicht, dit in tegenstelling tot honden, die liever laag liggen. Dan kunnen ze namelijk sneller wegrennen. Katten niet, die liggen graag hoor. Als je dus wilt dat je kat die nieuwe kattenmand gaat gebruiken dan zet je hem het beste op de bank, de vensterbank of op een kastje zoals het tv-meubel. De kans dat je kat hem gaat gebruiken als hij op de grond staat is namelijk heel klein, en dat zou zonde zijn.

Een luxe kattenmand online kopen

Heb je een mooi interieur en stoor je je aan die lelijke katten-accessoires die rondslingeren? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop krabpaal.nl. Daar verkopen ze namelijk niet alleen zo’n mooie kattenmand, maar nog veel meer katten-accessoires, zoals:

  • Trendy drink- en voederbakjes
  • Allerlei krabpalen
  • Krabtonnen
  • Kattenzakken
  • Hangmatjes voor katten
  • Mooie kattenbakken

Vooral de laatste zijn erg populair. Iedereen die een kat heeft weet namelijk hoe moeilijk het is om een mooie kattenbak te vinden. Daarom verkopen ze in deze webshop niet alleen een hippe kattenmand voor je huisdier, maar ook een trendy kattenbak. Deze ziet er mooi uit en hoeft dus niet perse uit het zicht te staan, hoewel je dat gerust kunt doen om nare geurtjes te vermijden. Waar je deze kattenbak ook neerzet, het is in ieder geval geen doorn in het oog meer. 

Help! Mijn kat gebruikt de kattenmand niet!

Als je net een leuk kussen, meubel of krabpaal voor je kat hebt gekocht dan is de kans groot dat je kat er totaal geen interesse in toont. Het is nieuw en het ruikt vreemd. Daar kun je echter gemakkelijk iets aan doen. Er bestaat namelijk speciale catnip spray waarmee je het meubel of de kattenmand kunt inspraken. In deze spray is kattenkruid verwerkt, waardoor je kat er op zijn zachtst gezegd een beetje hitsig van wordt. Hij neemt het dan in gebruik en laat er vervolgens zijn eigen geur op achter. Als je de spray enkele keren gebruikt zal de kat gewend raken aan het meubel of de kattenmand en zal deze steeds meer naar hem gaan ruiken. Op den duur heb je de catnip spray niet meer nodig omdat je kat uit zichzelf gebruik maakt van je nieuwe aankoop. Slim bedacht, niet? Uiteraard kun je ook deze spray in bovenstaande webshop kopen, tegelijk met al je hippe katten-accessoires…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn