Data analyse cursus volgen?

Wil jij als data analist aan het werk gaan, dan is het van belang om een goede data analyse cursus te volgen. Tijdens een dergelijk opleidingstraject leer je alles wat je moet weten om je werk goed te kunnen doen. Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren om digitaal te analyseren en er zijn ook verschillende opleiders die cursussen hiervoor aanbieden. Wil jij een data analyse opleiding volgen waarin je leert werken met Python, dan ben je bij spiraltrain aan het juiste adres. Zij stomen jou in een paar dagen klaar om goed met Python en Python libraries aan de slag te kunnen gaan.

Hoe ziet de data analyse opleiding er uit?

Als je kiest voor de data analyse opleiding van spiraltrain, wat kun je dan verwachten? En voor wie is deze cursus geschikt? Om het lesmateriaal te kunnen volgen, is het handig als je al kennis hebt van programmeertalen of van pakketten als VBA, Matlab of SPSS. Dat maakt dat je de lesstof net allemaal iets gemakkelijker op zult kunnen pakken. De cursus begint vervolgens met het leren van de specifieke programmeertaal van Python, je begint wat dat betreft dus echt bij de basis. Tijdens de cursusdagen van deze data analyse opleiding komen er vervolgens veel verschillende zaken aan bod, zoals:

  • flow control
  • comprehensions
  • packages
  • modules
  • variabelen
  • data types

Een compleet overzicht van alle verschillende punten die tijdens de opleidingsdagen aan de orde komen, kun je vinden op de website van spiraltrain. Het prettige van hun opleidingstraject is dat deze niet alleen maar theoretisch is. Natuurlijk krijg je altijd eerst de theorie gepresenteerd, dit doen zij met behulp van presentaties. Maar heb je hier eenmaal kennis van genomen, dan is het de bedoeling dat je het geleerde zelf in de praktijk gaat brengen tijdens de praktijkoefeningen. Zo ontdek je tijdens je data analyse opleiding meteen welke onderdelen je al helemaal in de vingers hebt en wat nog niet helemaal duidelijk is of waar je eigenlijk nog wat meer aandacht aan zou moeten besteden.

Voordelen van spiraltrain

Zoals gezegd zijn er meer opleiders die een dergelijke data analyse opleiding aanbieden, waarom zou je nu juist kiezen voor spiraltrain? Een van de voordelen is dat je bij hen kunt kiezen voor klassikale lessen, maar ook voor online les. Kies jij voor klassikaal, dan kun je bovendien op verschillende locaties in het land terecht. Een ander voordeel van deze opleider is dat al hun trainers zelf ruime praktijkervaring hebben. Zij weten daardoor als geen ander wat echt noodzakelijk is om te leren tijdens jouw data analyse opleiding. Zij werken bovendien met kleine groepen, waardoor je alle ruimte hebt om je vragen te stellen en waardoor de trainer ook echt tijd voor iedere cursist heeft. Zijn er specifieke zaken die jij wilt leren tijdens een cursus? Dan kunnen zij maatwerk leveren door de cursus hier op aan te passen. Ook kun je je eigen praktijkcases indienen om mee te oefenen. En, ook niet onbelangrijk, bij de cursusdagen is de lunch inbegrepen. Wil jij een data analyse opleiding gaan volgen, dan is spiraltrain dus een uitstekende opleider om voor te kiezen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn