Hulp bij voeding via inbalansmetkaren.nl

Ben je als jonge vrouw en moeder op zoek naar hulp bij voeding om weer fysiek en mentaal in balans te komen? Veel vrouwen worstelen met hun gewicht. Ze weren niet hoe ze weer in evenwicht kunnen komen en modderen aan met verschillende diëten die ze online kunnen vinden. Het probleem van het zelf uitvogelen is vaak een gebrek aan kennis waardoor veel vrouwen in de war raken en door de bomen het bos niet meer zien. Wat is gezonde voeding? Wat kan ik wel en wat kan ik niet eten? Het zijn allemaal vragen die gesteld worden en waar vaak geen duidelijk antwoord op komt. Dat komt omdat het internet bol staat van de tegenstrijdigheden. Hulp bij voeding kan dan ook een hele goede keuze zijn als je weer in balans wilt komen en de nodige kilo’s kwijt wilt raken. Maar wat zijn nou precies de voordelen van hulp bij voeding en waarom zou je kiezen voor hulp bij voeding bij Karen? Dat vertel ik je graag omdat ik uit eigen ervaring kan spreken als ik zeg dat hulp bij voeding echt helpt om gewicht te verliezen. Ik koos ervoor de hulp te vragen van Karen via In Balans met Karen, en daar ben ik nog altijd dankbaar voor. De eerste vraag die ik wel eens te horen krijg is; waarom hulp bij voeding kiezen? Voor mij is het antwoord duidelijk. Hulp bij voeding helpt je: 

  • Om gewicht te verliezen dat je er zelf niet af krijgt
  • Om meer kennis te vergaren over voeding en wat je wel en niet moet eten
  • Om gemotiveerd te blijven doordat je altijd een aanspreekpunt hebt 

Hulp bij voeding; Karen is 24 uur per dag beschikbaar

Hulp bij voeding is belangrijk geweest voor mij omdat ik in mijn leven vastliep met het volgen van allerlei diëten die op de lange termijn niks uithaalden. Natuurlijk viel ik wel eens een paar kilo af, maar die kilo’s kwamen er vaak ook net zo snel weer aan. Ik wist vaak niet meer wat ik moest doen en raakte zeer gefrustreerd. Ook was mijn suikerspiegel niet stabiel. Deze schommelde enorm en dat kwam doordat ik mezelf vaak van allerlei producten ontzegde. Voor een stabiel stofwisseling zijn diëten helemaal niet goed. Ze zorgen ervoor dat je lichaam uit balans raakt en daar kan je je erg rot door gaan voelen. Het is dan ook belangrijk dat je weer in balans komt, en dat doe je door hulp bij voeding te vragen van Karen. Karen is erg betrokken en ze staat 24 uur per dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dat maakt dat jij een enorme drijfveer hebt om door te pakken en minder snel opgeeft. Karen zal samen met jou de doelen bespreken die je hebt en daar ga je vervolgens onder begeleiding mee aan de slag. Het is ontzettend leuk als je begint te merken dat jouw inzet resultaten oplevert. Hulp bij voeding vragen was voor mij niet iets waar ik meteen aan dacht. Maar ik ben heel erg blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan en het heeft me heel erg veel opgeleverd. Ik ben nu op een gezond gewicht en weet veel beter hoe ik moet leven en wat ik wel en niet moet doen als het op voeding aankomt. 

Vraag ook om hulp

Misschien je het moeilijk om hulp te vragen. Dat had ik aanvankelijk ook. Maar toch raad ik het je van harte aan. Ik ben door de hulp van Karen twaalf kilo afgevallen en zit weer heel erg lekker in mijn vel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn