Enveloppen drukken doe je natuurlijk bij zogedrukt.nl

Zogedrukt - Enveloppen drukkenAls je als bedrijf op een makkelijke manier een visitekaartje wil achterlaten dan moet je natuurlijk gebruik maken van bedrukte enveloppen. Natuurlijk kun je daarnaast ook gewoon gebruik maken van de traditionele relatiegeschenken zoals pennen en dergelijke. Tegenwoordig kun je echter erg veel verschillende relatiegeschenken gebruiken. Dat is bijna niet meer voor mogelijk te houden. Zo kun je een usb stick als relatiegeschenk gebruiken of paraplu’s, je kunt het dus zo gek niet bedenken of het is wel te gebruiken als relatiegeschenk. Dat is natuurlijk mooi, maar waarom zou je moeilijk doen als het ook gewoon heel gemakkelijk kan. Natuurlijk is een envelop geen relatiegeschenk, maar je moet simpelweg even stilstaan bij het doel van een relatiegeschenk. Een relatiegeschenk is een geschenk waarmee je subtiel ook direct reclame maakt. Zo geef je bijvoorbeeld een pen, maar op die pen staat ook de naam van je bedrijf of het logo van je bedrijf. Neem bijvoorbeeld een usb stick. Deze geef je met het idee dat de klant er data mee kan opslaan en wat allemaal niet meer. Maar je zorgt er ook voor dat de usb stick is voorzien van de naam van je bedrijf of het logo. Het idee is natuurlijk dat elke keer als het object wordt gebruikt, zal de gebruiker aan jouw bedrijf worden herinnerd. Het is dus niets anders dan reclame. Een ander punt is ook dat deze relatiegeschenken van eigenaar kunnen wisselen. Bedenk maar eens de laatste keer dat je een pen langer dan een week gebruikte. Je laat je pen ergens liggen en je pakt een nieuwe pen. Iemand anders gebruikt vervolgens jouw oude pen met het logo van een bedrijf en zal ook op deze manier in contact komen met dat bedrijf. Het is dus een soort van pen op pen reclame. Enveloppen drukken met jouw bedrijfslogo zorgt er dus voor dat je direct reclame maakt zonder dat je eerst investeert in relatiegeschenken. Een envelop is een stuk goedkoper dan een relatiegeschenk en ook als je de enveloppen drukken gaat is het helemaal niet duur als je weet waar je de enveloppen voordelig drukken kunt. De vraag is dan ook meteen zeer voor de hand liggend, namelijk waar moet je de enveloppen drukken als je dit voor een voordelige prijs wil realiseren? Een goed bedrijf om enveloppen te drukken is zogedrukt.nl. Waarom dit een goed bedrijf is kun je hieronder lezen.

De vele redenen waarom enveloppen drukken bij zogedrukt.nl een goed idee is

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom het geen gek idee om het enveloppen drukken te regelen via zogedrukt.nl. Allereerst kun je het formaat zelf bepalen. Er is dus geen vast stramien wat formaat betreft. Als jij enveloppen wil drukken van A3 formaat, dan doet zogedrukt.nl daar helemaal niet moeilijk over. Ook hele kleine enveloppen drukken is geen enkel probleem. Ten tweede is het natuurlijk zo dat de logo’s van bedrijven allemaal anders gekleurd zijn. Niet alleen dat, maar ook de kleurintensiteit en het gebruik van schaduw is bij elk logo anders. Dit geldt overigens ook voor de naam van het bedrijf. De letters zijn natuurlijk van een bepaalde kleur en ook hier is er sprake van kleurintensiteit en schaduw. Het is dus ook goed om te weten dat zogedrukt.nl geen enkel probleem heeft met enveloppen drukken met de logo’s en bedrijfsnamen in verschillende kleuren. Ten derde is het zo dat het materiaal dat wordt gebruikt bij het enveloppen drukken enkel en alleen van de hoogste kwaliteit is. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat de naam van jouw bedrijf of het logo van jouw bedrijf is verbonden aan een object (envelop) van inferieure kwaliteit. Daarom is het materiaal dat wordt gebruikt bij het enveloppen drukken dus van de hoogste kwaliteit. Ten vierde is het zo dat je zelf kunt kiezen voor een venster. Dit is het bekende doorkijkvenster waar vaak de naam en het adres worden vermeld. Je kunt ook zelf aangeven (indien je gebruik wil maken van een venster) waar je deze op de envelop geplaatst wil zien. Dit zijn al vier hele goede voordelen van het enveloppen drukken bij zogedrukt.nl, maar we zijn er nog niet. Een vijfde reden waarom enveloppen drukken bij zogedrukt.nl een goed idee is, is vanwege de gewicht opties. Het is gangbaar om een gewicht van 120 gram te gebruiken, maar als jij een ander gewicht in gedachten hebt, dan is dat geen enkel probleem. Wat betreft de sluiting kun je gebruik maken van een gegomde sluiting of een striplock sluiting. Bij het enveloppen drukken is sprake van een aantal standaard oplagen. Zit die van jou er niet tussen, neem dan gerust even contact op met zogedrukt.nl, dan kunnen de mogelijkheden bekeken worden. Tot slot is de prijs van het enveloppen drukken natuurlijk erg voordelig.

Maak altijd gebruik van de service van zogedrukt.nl

Als je vragen hebt over het enveloppen drukken, aarzel dan niet om gewoon even contact op te nemen met de medewerkers van de helpdesk. Dit kunnen allerlei vragen zijn zoals:

  • Hoe lang het duurt voordat de enveloppen geleverd worden
  • Hoe hoog de verzendkosten zijn
  • Of je een offerte kunt laten opmaken
  • Wat je moet doen als je niet tevreden bent

En natuurlijk kun je nog vele andere vragen stellen. Het idee is gewoon dat wanneer je ergens tegen aanloopt, aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met zogedrukt.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn