Een Siku tractor voor Sinterklaas

De feestdagen komen er weer aan en met name Sinterklaas is alweer erg dichtbij voor de kinderen in onze familie. Onze zoon van 8 helpt af en toe al mee op de boerderij en hij vraagt al maanden of hij voor Sinterklaas een Siku tractor mag hebben. Die hebben zijn vriendjes bijna allemaal en de Siku tractor is met name erg populair omdat:

  • Hij erg waarheidsgetrouw is gemaakt
  • Er diverse merken tractoren op schaal worden nagemaakt
  • Dit tractoren zijn die op de boerderij worden gebruikt
  • Een goede tractor niet op een speelgoedboerderij mag ontbreken

Onze zoon zeurt er werkelijk al maanden om en hij kwam op een gegeven moment zelfs met een briefje aan met daarop rz-farmtoys.nl, waarop de Siku tractor verkocht zou worden. Mijn man en ik moesten hier erg om lachen, want net als zijn vader is onze zoon een echte rauwdouwer en een aanpakker. Hij houdt niet van half werk. Die Siku tractor moest en zou er komen en dus hebben we de site van RZ-Farmtoys bekeken.

De Siku tractor online te koop

Dat de Siku tractor een gewild artikel is werd wel duidelijk door de website. Een Siku tractor is een heel betaalbaar schaalmodel van en daarmee een gewild item in de webshop van RZ-Farmtoys. We hebben onze zoon gevraagd van welk merk hij een schaalmodel wilde, een Fendt of een Deutz, maar dat mochten wij bepalen. Als het maar een Siku tractor was, want die hadden zijn vrienden in zijn klas allemaal ook en hij kon natuurlijk niet achterblijven. Mijn man is ontzettend trots op die kleine jongen. Hij en onze zoon zijn niet voor niets naamgenoten, ze lijken als twee druppels water op elkaar. Dus toen hij over mijn schouder meekeek zag hij tractoren met een schaal van 1 op 50 en daar kwamen we al diverse mooie modellen tegen. Onder andere een Fendt 936, die ook nog met een ploeg kon worden geleverd. We wisten ook dat hij, sinds hij van zijn opa en oma een t-shirt heeft gekregen met het merk John Deere erop, hij ook die tractor mooi vindt. Toen zagen we er één, dat was een John Deere 8430 met een houtgrijper. Die vonden zowel mijn man als ik zelf erg mooi, vooral omdat wij ook veel met houtkap werken en mijn man regelmatig met een houtgrijper werkt. Hij rijdt dan wel geen tractor van John Deere in het echt, maar dat maakt niet uit. Het is een schitterend schaalmodel Siku tractor en als onze zoon hem uiteindelijk niet wil hebben, dan zetten we hem wel in de keuken op de schoorsteenmantel neer. Hij past precies bij ons en ons bedrijf. We zijn dus geslaagd voor de aankoop van een Siku tractor en konden direct overgaan op het bestellen van de tractor door te betalen met iDEAL.

RZ-Farmtoys heeft veel speelgoed

De tractor werd snel geleverd en hij zag er in het echt nog mooier uit dan we hadden verwacht. Zelfs opa en oma waren er weg van en, omdat zij natuurlijk ook bestookt waren door onze zoon voor een Sinterklaascadeau, hebben ook zij deze website een bezoekje gebracht. Ze konden zo gemakkelijk boerderijspeelgoed vinden dat past bij de Siku tractor die wij hadden aangeschaft. We hebben voor onze zoon als surprise een blok hout uitgehold en daar deze tractor in gedaan. Dat wordt een hele uitdaging voor hem om de tractor uit die surprise te bevrijden. We kunnen niet wachten om zijn blik te zien als hij eindelijk zijn cadeau te pakken heeft en kan uitpakken. Dit wordt een mooie pakjesavond.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn