Alles in balans dankzij ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Ons kantoor en werkruimte in Amsterdam wordt vakkundig schoongemaakt door Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. We houden met de Amsterdamse vestiging van onze organisatie kantoor in een markant pand in het Oostelijk Havengebied. Een prettige plek om te werken en dat wil je graag zo houden. We zijn hier met een team van ongeveer 35 mensen en werken verdeeld over 3 grote ruimtes. Omdat onze voormalige schoonmaakster ermee is opgehouden gingen we op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, dat ervoor ons kan zorgen dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over de hygiëne in ons pand. We vinden het niet erg om onze eigen spullen op te ruimen, maar schoonmaken is meer dan alleen een stapel papieren netjes leggen. Er moet prettig en met focus gewerkt kunnen worden aan onze projecten en toen we op balansschoonmaak.nl kwamen dachten we gelijk: ‘’Balans, dat willen wij ook.”. Een afspraak was toen snel gemaakt.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Balans Schoonmaak werkt met meer dan 400 schoonmakers en dat is veel. Toch hebben we onze vaste schoonmakers die weet wat wij prettig vinden. Dit is voor ons heel erg belangrijk. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam moet weten welke plekken door onze vorige schoonmaakster regelmatig werden overgeslagen. Er moet extra aandacht zijn voor het sanitair en de keuken en een professionele houding. We werken aan gecompliceerde projecten en hebben eerder slechte ervaringen gehad met een schoonmaakploeg die een hele dag werk bij elkaar veegde, waardoor een heel plan dat lag uitgestald volledig door elkaar lag. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam weet precies wat we fijn vinden. We hebben hen dan ook ingehuurd voor

  • Dagelijkse schoonmaak van het kantoor
  • Schoonhouden van toilet en keuken
  • Zemen van de ramen
  • Af en toe dieptereiniging

Dit is al meer dan we voor onze vestiging in Eindhoven hebben kunnen afspreken met het schoonmaakbedrijf daar. Daarom zijn we zo blij met ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Sinds Balans Schoonmaak bij ons schoonmaakt merken we dat minder mensen kuchen en niezen en dat er minder aanslag van fijnstof in het pand aanwezig is. Het schoonmaakbedrijf in Amsterdam werkt dan ook met speciaal opgeleide mensen en niet met mensen die denken goed te kunnen schoonmaken. Het zijn mensen die het werk echt leuk vinden om te doen en oog hebben voor details. En is er een keer iets, bijvoorbeeld een speciale wens, dan kunnen we altijd contact opnemen met ons contactpersoon van Balans Schoonmaak en dan is het in no-time geregeld. Dat wil toch iedereen van zijn schoonmaakbedrijf?

Jaarlijkse dieptereiniging

Voor onze projecten werken we veel met hardnekkig te verwijderen stoffen. Soms is het lastig om die zelf volledig verwijderd te krijgen en omdat we toch geen smoezelig werkruimte willen, hebben we gevraagd of ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam jaarlijks een soort grote schoonmaak kan houden. Wij zorgen er dan voor dat we met z’n allen met een teamuitje buiten de deur zijn en het schoonmaakbedrijf kan dan ongestoord zijn gang gaan om echt even flink huis te houden in ons pand. Als we dan weer terugkomen dan is het net alsof we de ruimtes opnieuw betrekken. Alles ruikt dan heerlijk fris, alle ramen hebben flink opengestaan en we weten dat het schoonmaakwerk goed is gebeurd, want Balans Schoonmaak doet altijd een kwaliteitsinspectie en werkt volgens zogenoemde HACCP-richtlijnen. Deze professionaliteit kom je niet vaak tegen. Wij maken daarom dankbaar gebruik van de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam en kunnen hen aan iedereen aanbevelen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosten; Dat is nog een reden om dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam in te schakelen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn