Zoekt u een goed restaurant in Zeist?

Een aantal weken geleden werkte ik tien jaar bij hetzelfde bedrijf. Mijn werkgever heeft dit zeer gewaardeerd omdat ik veel voor het bedrijf heb kunnen betekenen en hij wilde dit jubileum dan ook niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Vandaar dat hij mij gevraagd heeft of het mij leuk leek om met de andere collega’s een keer uit eten te gaan. Daar had ik natuurlijk geen enkel bezwaar tegen en ik ben daarom gaan kijken waar ik graag een keer wilde gaan eten. Ik kwam op het idee om naar een goed restaurant in Zeist te gaan. Ik woon namelijk in deze plaats en de meeste van mijn collega’s ook, dus was het het beste om een goed restaurant in Zeist te vinden waar wij lekker konden eten. Als je op zoek gaat naar een restaurant in Zeist dan heb je heel veel keus. Ik wilde echter graag iets bijzonders eten en daarom ben ik gaan kijken waar ik het beste restaurant in Zeist kon vinden. Ik ben op het internet gaan kijken en dan kijk ik altijd naar de recensies die anderen over een bepaald bedrijf hebben geschreven. Op deze manier kwam ik terecht op de site van Costarozzi.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan en ik ben daarom blij dat ik deze pagina heb weten te vinden. De eigenaren van dit restaurant in Zeist hebben heel interessante informatie op hun pagina geplaatst en daardoor weet je altijd wat je kunt verwachten wanneer je hier gaat eten. Ik heb dan ook diezelfde dag nog een reservering gemaakt voor acht personen. 

Wij hebben heerlijk gegeten in dit restaurant in Zeist

Wij werden heel hartelijk ontvangen in dit restaurant in Zeist en wij kregen een heel mooie en sfeervolle tafel toegewezen. Wat ons meteen opviel was dat de mensen die in dit restaurant in Zeist werken, heel erg vriendelijk zijn en heel erg op de gasten gericht zijn. Dat klinkt misschien als iets dat eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn, maar helaas is dat vandaag de dag niet meer het geval bij alle restaurants. Ik ben daarom blij dat ik mijn collega’s en mijn baas heb meegenomen naar dit restaurant in Zeist. Wij hebben allemaal heerlijk gegeten en wij hebben bovendien heel erg gezellig kunnen bijpraten. De mensen van dit restaurant in Zeist weten heel goed hoe ze verrukkelijk eten moeten bereiden en bovendien hebben ze een heel goede wijnkaart. Zo kun je altijd de juiste wijn bij het juiste gerecht drinken. Ik ben dan ook zeker van plan om hier binnenkort weer een keer te gaan eten. 

Kijk ook een keer op de site 

Als u ook graag een keer stijlvol wilt gaan eten en daarbij wilt genieten in een heel goede sfeer, dan raad ik u dit restaurant meer dan van harte aan. U kunt hier namelijk:

  • Overheerlijke gerechten eten 
  • Dineren in een heel gezellige setting
  • Rekenen op heel goede service 

Kijk voor meer informatie even op Costarozzi. Hier kunt u ook foto’s van de locatie bekijken. Ook vindt u hier het nummer waarmee u een reservering kunt maken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn