Wilt u aan uw assertiviteit werken?

Ik heb gemerkt dat ik op mijn werk vaak over mij heen laat lopen. Dat is iets wat ik heb overgehouden van vroeger en daar baal ik heel erg van. Het is namelijk zo dat ik weet dat ik veel in mijn mars heb, maar dat ik mijzelf vaak wegcijfer en dan zie ik dat anderen er vandoor gaan met het werk en dat vervolgens verpesten. Ik kan dan niet meer zeggen dat ik het wel beter had gekund, maar ik baal van binnen natuurlijk altijd heel erg. Vandaar dat het mij goed leek om aan mijzelf te gaan werken en ik wilde daarom graag een cursus assertiviteit volgen. Wanneer ik namelijk aan mijn assertiviteit zou kunnen werken, dan zou ik daar heel veel baat bij kunnen hebben. Ik ben toen gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een cursus assertiviteit wilde gaan volgen en ik heb toen op het internet gezocht naar de mogelijkheden. Ik heb gezien dat ik niet lang hoefde te zoeken, want ik  kwam meteen op de site van assertief.nl terecht. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden en ik ben daarom de mogelijkheden van deze pagina door gaan nemen. Mocht u ook graag aan uw assertiviteit willen werken, dan is deze site echt een aanrader. Ik heb hier namelijk uiteindelijk een cursus assertiviteit gevolgd en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik heb gemerkt dat deze mensen er alles aan kunnen doen om te zorgen dat je goed geholpen kunt worden en dat je kunt zorgen dat je meer voor jezelf kunt opkomen. Ik heb ook gemerkt dat de mensen die deze cursus assertiviteit geven, heel goed weten hoe zij mensen op hun gemak moeten laten voelen. Voor mij was het daarom een heel goede keus om te kiezen voor deze cursus assertiviteit want ik merk dat ik even een spiegel voor gekregen heb. Ik heb toen ook gezien dat het helemaal niet vervelend is om met iemand te maken te hebben die voor zichzelf opkomt. Sterker nog, het wordt vaak heel erg gewaardeerd wanneer je assertief bent en dat had ik niet ingezien wanneer ik niet deze training in assertiviteit had gevolgd. 

Deze training in assertiviteit heeft mij veel gebracht

Ik heb gemerkt dat ik heel veel aan mijn training assertiviteit heb gehad. Ik had namelijk onlangs een pitch voor een opdracht en daarna konden mensen zich aandienen om de opdracht te gaan doen. Voor het eerst durfde ik nu meteen te zeggen dat ik geschikt was voor deze opdracht en ik gooide meteen mijn plan op tafel. Ik heb toen deze opdracht gekregen en als ik geen assertiviteit training had gevolgd, dan had ik deze opdracht nooit meteen durfen aannemen. Ik ben daarom zeer tevreden over mijn ontwikkelingen en ik kan iedereen aanraden om ook eens naar assertief.nl te surfen. 

Ik voel mij veel beter

Ik voel mij nu veel beter nu ik meer assertief ben. Ik kan u daarom aanraden om:

  • Een keer naar de site van assertief.nl te surfen 
  • Te bekijken of deze training ook iets voor  u kan zijn 
  • U op te geven via deze site wanneer u meer uit uzelf wilt halen 

Ik hoop dat u hier ook een goede training kunt gaan volgen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn