Wij zijn het adres voor reparatie van autoschade

Wij zijn het adres voor reparatie van autoschadeHeeft u tijdens het achteruit inparkeren net iets te enthousiast op het gaspedaal getrapt? Zit er nu een grote deuk in uw bumper? Dat is heel erg vervelend, maar gelukkig hoeft het niet het einde van de wereld te betekenen. Wanneer u namelijk even contact opneemt met ons bedrijf, dan kunnen wij u binnen een aantal dagen al helpen met de reparatie van autoschade. Wij zijn namelijk de mensen van Mohlmannschade.nl en wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van autoschade. Wij willen u daarom ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen dan ook dat u uw wagen snel een keer bij ons in de werkplaats wilt brengen zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan met de reparatie van uw autoschade. Wij zijn gespecialiseerd in vele vormen van schade. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het uitdeuken van allerlei soorten deuken, het bijspuiten van de lak, het vervangen van onderdelen die te zeer beschadigd zijn en het vervangen van autoruiten die kapot of gescheurd zijn. Wij zorgen er daarbij altijd voor dat wij onze tarieven zo laag mogelijk houden. Dat wil echter niet zeggen dat wij daarbij ook inleveren op de kwaliteit van ons werk. Wij werken voordelig, maar niet goedkoop wanneer het gaat over de kwaliteit van ons eindresultaat. Wij hopen daarom dat wij u snel een keer in onze werkplaats in Apeldoorn zouden mogen begroeten. Onze mensen laten u graag zien wat wij allemaal voor u kunnen doen wanneer het gaat over de reparatie van autoschade en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer in onze werkplaats zouden mogen begroeten. Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden even op onze site Mohlmannschade.nl.

Wij zijn de specialist op het gebied van reparatie van autoschade

Wanneer u graag snel door ons geholpen wilt worden, kunt u vandaag nog een afspraak met ons inplannen zodat wij meteen voor u aan de slag kunnen gaan. Doorgaans hebben wij uw wagen binnen drie dagen weer als nieuw en wanneer u wilt, kunnen wij uw wagen ook nog van binnen en van buiten poetsen. Geef dit dan even aan wanneer u uw wagen voor reparatie van autoschade naar onze werkplaats in Apeldoorn komt brengen. Uiteraard zullen wij eerst een prijsopgave voor u maken voordat wij voor u aan de slag gaan zodat u een indruk heeft van de kosten die u mag verwachten. Wij hopen u hierdoor niet voor verrassingen te komen laten staan. Mocht de reparatie van de autoschade erg in de papieren lopen en wel zozeer dat het de waarde van uw wagen overstijgt, dan zullen wij te allen tijde contact met u opnemen om te horen of u hiermee akkoord gaat. Wij hopen u daarom snel een keer in onze werkplaats te mogen begroeten. Onze mensen laten u graag zien wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Wij kunnen binnen drie dagen uw wagen uitdeuken

Een deuk is snel in een wagen gereden, maar gelukkig zijn wij ook heel snel in het repareren ervan. U heeft bij ons uw wagen altijd binnen drie dagen weer terug. Kom daarom naar onze werkplaats voor:

  • het laten uitdeuken van uw wagen
  • het laten vervangen van uw bumpers
  • het laten plaatsen van nieuwe spiegels

Wij hopen u snel een keer te mogen helpen met de reparatie van autoschade. Wij staan altijd voor u klaar om meteen aan de slag te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn