Waarom kiezen voor een Magento webshop?

Als je een nieuwe webwinkel wilt starten is het allereerst belangrijk dat je het juiste platform kiest waarom je deze laat bouwen. Een Magento webshop, bijvoorbeeld via Creative ICT, steekt op dat gebied met kop en schouders boven andere platformen uit. Deze heeft namelijk zeer veel mogelijkheden en functies, wat jou als ondernemer veel voordelen en bovendien gemak oplevert. Een Magento webshop is namelijk heel makkelijk zelf te onderhouden en in te richten. Als je hem door Creative ICT laat bouwen kun je vervolgens zelf inloggen en daar alle zaken zelf regelen, zoals:

  • Producten aan de webshop toevoegen
  • Tekstpagina’s toevoegen en wijzigen
  • Kortingscodes toevoegen voor klanten
  • Je eigen logo uploaden
  • En nog veel meer…

In principe bouwt Creative ICT dus voor jou de hele website, maar zorg je dus zelf voor de inhoud. Dit is eigenlijk heel logisch, want als je zelf een webshop opent wil je natuurlijk ook zelf de beelden voor al je productpagina’s selecteren, of je ze nu zelf maakt of van een leverancier krijgt. Maar naast dat je een Magento webshop helemaal zelf kunt inrichten biedt dit platform je ook nog een hoop andere voordelen, voornamelijk op het gebied van conversie.

Conversie met een Magento webshop

Hoe meer bestellingen je gemiddeld per 100 bezoekers krijgt, hoe hoger je conversie is. Er zijn een aantal zaken, die vrijwel standaard bij een Magento webshop zitten inbegrepen, die je kunnen helpen je conversie zo hoog mogelijk te houden. Dat is bijvoorbeeld met stip op nummer één de goede vindbaarheid in google. Je zou denken dat hoe meer bezoekers je krijgt, hoe beter het is, maar het is eigenlijk veel beter om veel gerichter de juiste bezoekers binnen te halen. Dat wil zeggen: Die bezoekers die in jouw webshop precies vinden waar ze naar zochten. Een Magento webshop vertelt google heel duidelijk wat je verkoopt en waarom deze bezoeker bij jou zou moeten winkelen, en dat is heel goed voor je conversie. Daarnaast is dit type webshop heel veilig, is hij volledig responsive en biedt hij veel standaard integraties met 3e partijen, zoals affiliatemarketeers en verzendaanbieders. Het laatste belangrijke punt is dat een webshop in Magento een geoptimaliseerd bestelproces heeft. Dit maakt het de klant makkelijk een bestelling te plaatsen. het bestaat namelijk uit slechts enkele stappen en een heldere opzet, waardoor de kans zo klein mogelijk wordt gemaakt dat de klant afhaakt.

Nieuwe webshop laten bouwen

Je kunt dus als je een nieuwe webshop wilt laten bouwen het beste kiezen voor een Magento webshop, het liefst via Creative ICT. Zij maken namelijk alleen nog maar gebruik van Magento 2. Dit platform is de nieuwste, verbeterde versie van de oorspronkelijke Magento, en op heel veel gebieden geoptimaliseerd. Je maakt  met jouw nieuwe webshop gelijk gebruik van alleen de allernieuwste technieken en kunt ervan op aan dat alles voldoet aan de nieuwste eisen en wensen van google. En dat is beste een prettig idee als je net start met je onderneming, je wilt namelijk niet starten met een Magento webshop die al gelijk verouderd is bij de start, toch? Daarom laat je jouw nieuwe webshop het beste bouwen door Creative ICT. Zij hebben naast jarenlange ervaring op het gebied van websites en webshops bovendien zeer kritische werknemers, en daardoor leveren ze alleen websites af die 100% naar hun (en jouw!) zin zijn. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn