Waar vind je orthodontie voor tandartsen?

Of je nu als tandarts op zoek bent naar apparaten, techniekwerk of behandelplannen met betrekking tot beugels, bij Ortho Company ben je aan het juiste adres. Zij verzorgen namelijk alle orthodontie voor tandartsen, en je kunt bij ze terecht voor diverse producten en diensten met betrekking tot orthodontie. Deze producten en diensten zijn opgedeeld in vier verschillende categorieën, namelijk de volgende:

  • Ortho Supplies
  • Ortho Lab
  • Ortho Academy
  • Ortho Forum

Het Ortho Supplies deel heeft betrekking op het feit dat ze leverancier zijn van alle soorten perfecte kwaliteitsproducten op het gebied van orthodontische materialen. In hun webshop vindt je alle orthodontie voor tandartsen die je maar kunt bedenken, en als je op zoek bent naar iets heel specifieks kan Ortho Company het zelfs op maat leveren en begeleiden. Vrijwel alle items in hun webshop zijn op voorraad en kunnen dus zeer snel geleverd worden. In bijna alle gevallen geldt daarom: Vandaag besteld, morgen in huis. En dat is wel zo prettig als je met spoed een levering orthodontische materialen nodig hebt, of het nu gaat om een simpel tangetje of materiaal en kunststof bitjes om afdrukken mee te maken. Werkelijk alles wat je maar nodig kunt hebben met betrekking tot orthodontie voor tandartsen kan Ortho Company leveren. Het loont overigens om hun webshop in de gaten te houden, want ze hebben elke maand scherpe aanbiedingen. Profiteer daarvan door zo nu en dan een kijkje te nemen en te bestellen wanneer het door jou gewenste product goedkoper is. 

Forum over orthodontie voor tandartsen

De meeste tandartsen werken alleen, in hun eigen praktijk. Dat wil zeggen dat er meestal niet gemakkelijk overlegd kan worden met collega-Waar vind je orthodontie voor tandartsen?tandartsen, of het nu gaat om reguliere dingen of specifiek om orthodontie voor tandartsen. In het laatste geval kun je ook terecht op het forum van Ortho Company. Dit forum is namelijk speciaal toegespitst op orthodontie voor tandartsen. het is een plek waar collega-tandartsen samen komen om te overleggen, zaken die ze opmerken aan te kaarten en/of elkaar van tips te voorzien. Als jij als tandarts ook op zoek bent naar meer verbinding met je collega-tandartsen is dit forum een goede plek. 

De Ortho Academy voor tandartsen

Je kunt ook bij Ortho Company terecht voor cursussen en nascholing op het gebied van orthodontie voor tandartsen. Deze worden gegeven onder de noemer Ortho Academy en zijn speciaal opgezet voor tandartsen die maxilofaciale orthopedie en orthodontie willen opzetten (of uitbreiden) in hun eigen praktijk. Om dit te doen heb je specialistische kennis nodig met betrekking tot orthodontie voor tandartsen, kennis die je op kunt doen tijdens de cursussen en nascholing van Ortho Company. Ze bieden een gevarieerd programma cursussen, maar ook interessante seminars en zelfs een toffe praktijkstagedag voor Ortho Forum-leden. Lid worden van het eerdergenoemde forum heeft dus meerdere voordelen. Je vindt in datzelfde forum ook gratis behandelplannen en tracings, en ruimte informatie over zaken als zorgverzekeringen, praktijkmanagement of informatie over begrotingen. Oftewel, over alle zaken waar je mee te maken krijgt als je als tandarts orthodontie wilt gaan aanbieden in jouw praktijk. Aanmelden voor dit Ortho Forum kan gemakkelijk via de website van Ortho Company, en bekijk dan gelijk de beschikbare cursussen en scholing met betrekking tot orthodontie voor tandartsen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn