Waar kun je een design hondenmand kopen?

Als je een super hip design interieur hebt dan wil je natuurlijk dat je een hondenmand hebt die daarbij past. In dat geval moet je eens kijken in de webshop van The Pet Empire. Daar verkopen ze namelijk super hippe artikelen voor jouw hond en kat, zoals een fancy design hondenmand. Zo’n mand is voor veel mensen namelijk normaal gesproken een doorn in het oog. De meeste manden die je in normale dierenwinkels kunt kopen zijn namelijk niet echt hip en zien er gewoon niet mooi uit. Maarja, je wilt je hond wel een fijne  plek geven op uit te rusten, en deze het liefst ergens in het zicht hebben staan. In dat geval kun je een design hondenmand kopen via de webshop van The Pet Empire. Daar verkopen ze super veel toffe, trendy exemplaren die als ware eyecatchers in je interieur zijn. En uiteraard zijn ze ook nog eens super comfortabel voor jouw trouwe viervoeter, want dat is toch minstens net zo belangrijk. Een design hondenmand hebben ze overigens in diverse prijsklassen, dus niet alleen ontzettend dure exemplaren. Ze hebben ook veel mooi geprijsde exemplaren in hun assortiment, die net wat luxer zijn dan de hondenmanden die je in normale dierenwinkels koopt.

Design hondenmand of kattenbak

Zo’n design hondenmand is niet het enige wat super de luxe oogt in je interieur, maar wat dacht je van een luxe kattenbak? De kattenbak is voor veel mensen een doorn in het oog. Ze zijn namelijk vaak ontzettend lelijk. Maar omdat het toch iets is wat je constant ziet staan kun je maar beter een exemplaar kopen dat er leuk uitziet. Dit kun je doen in de webshop van The Pet Empire. Daar hebben ze diverse stylish exemplaren, die lang niet zo storend zijn om in het zicht te hebben staan als de exemplaren uit de standaard dierenwinkel. Maar een design hondenmand en kattenbak is niet het enige wat je bij The Pet Empire kunt kopen. Ze verkopen er namelijk ook:

  • Super mooie halsbanden, zowel voor honden als katten
  • Mooie voederbakken die niet schuiven
  • Luxe cat homes
  • Mooie kussens voor je huisdier
  • Stijlvolle tassen om je kat of kleine hond in mee te nemen

En bij het hele assortiment hebben ze het design van de producten in de gaten gehouden, zodat je in deze webshop alleen de allerhipste accessoires voor je trouwe viervoeter vindt.

De leukste speeltjes voor je huisdier kopen

Een belangrijke categorie in de webshop van The pet Empire is de categorie speeltjes. Net als bij zo’n design hondenmand liggen deze speeltjes namelijk constant in het zicht. Je huisdier speelt er (als het goed is) dagelijks mee en sleept het de hele woonkamer door. Dan is het wel zo leuk als die speeltjes mooi vormgegeven zijn en dus geen lelijke, plastic kleurexplosie in je huis zijn. In dat geval kun je ze het beste bestellen in de webshop van The Pet Empire. Ze hebben zowel voor honden als voor katten veel keus, en zelfs speeltjes voor zowel grote als kleine huisdieren. En net als bij zo’n design hondenmand zijn al deze speeltjes super mooi vormgegeven, gemaakt van de beste materialen en dus heel duurzaam. Want je wilt alleen het allerbeste voor je huisdier, toch?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn