Volg eens Ayurvedisch therapie, het heeft een verrassende uitwerking

Bij vrhcare kunt u ook Ayurvedisch therapie krijgen. En Ayurvedisch therapie is natuurlijk een alternatieve geneeswijze die aan populariteit immens toeneemt. Niet onterecht want het heeft een ongekend positieve en helende werking op lichaam en geest. En dat is natuurlijk de bedoeling. Dus hebt u last van stress, een onbestemd gevoel, een burn-out of andere mentale aandoening die erg veel psychosomatische klachten geeft? Blijf hier dan niet langer in hangen en kies voor Ayurvedisch therapie. Het klinkt u misschien niet bekend in de oren en de term is ook zeker niet Nederlands. Ayurvedisch therapie is dan ook een authentieke traditionele geneeswijze uit het oude India en in die zin is het gestoeld op een Hindoeïstische filosofie. Bij Ayurvedisch therapie wordt de tong maar ook de pols aandachtig bekijken. Er wordt aandachtig naar u geluisterd, met u meegedacht en meegekeken. We kijken ook naar uw levenswijze die vaak in deze snelle Westerse en moderne tijden chaotisch verloopt. Ook uw dieet, dus uw voedingspatroon en dagelijkse ritme wordt onder de loep genomen. Het klinkt zo simpel maar u moest eens weten wat een kleine aanpassing in één van deze patronen kan betekenen voor uw ziel en zaligheid. Het is zaak dat u weer de regie terugkrijgt over zowel uw geest en lichaam dus de regie over uw leven. Dat zal het plezier in het leven enkel vergoten. Het leven in het heden, dus in het nu staat daarbij op de voorgrond.

Met Ayurvedisch therapie zult u snel weer gezond zijn

Kiest u voor Ayurvedisch therapie dan kiest u niet alleen maar voor een psychologisch ideetje maar voor een oeroud levenspatroon waar wij u op alle mogelijke manieren versterken. Zie Ayurvedisch therapie als het volgens van een kuur en dat betekent dat u de discipline moet opbrengen om u zich eraan te houden. want houdt u dit langer vol dan wordt het een automatisme. Wist u bijvoorbeeld dat het vele malen gezonder is om te ademen door uw buik in plaats van door uw borst? Dat is een gegeven die bij de Indiërs de normaalste zaak van de wereld is terwijl wij voornamelijk gejaagd leven. Dit is met de nodige discipline snel te veranderen zodat ook u leert om uw organen dankzij de ademhaling te masseren. Waarom zou u voor Ayurvedisch therapie kiezen bij VRH Care? We hebben een aantal belangrijke pluspunten voor u op een rijtje gezet:

  • U kiest namelijk voor een ayurvedische therapeut met meer dan 25 jaar aan ervaring in het geven van Ayurvedisch therapie.
  • En deze therapievorm kan gegeven worden om een zeer groot aantal lichamelijke en geestelijke aandoeningen te behandelen,
  • Hebt u een aanvullende verzekering afgesloten? Dat raden we in ieder geval aan voordat u aan deze therapievorm mee gaat doen want onze Ayurvedisch therapie wordt vaak grotendeels vergoed door uw zorgverzekeraar!
  • En bij VRH wordt niet alleen maar gekeken naar uw symptomen. We pakken het probleem bij de wortels aan vanuit een holistisch gedachtegoed. Daarmee wordt de kans op recidive opmerkelijk kleiner.

Meer weten? Kijk dan snel op de site en neem contact op!

Naast deze vorm van therapie kunnen we nog veel meer betekenen. Denk aan onder andere massages en het volgen van yogalessen. Zoekt u persoonlijk advies? Bel of mail zodat we u kunnen inplannen voor een intakegesprek. Op onze site vindt u alle contactgegevens en het adres plus de openingstijden van de kliniek in Den Haag. Verdiep u nog wat meer in de Ayurveda en laat u overtuigen door onze blogteksten aandachtig door te lezen. We hopen u vervolgens snel te kunnen helpen. Kijkt u ook eens op vrhcare.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn