Volg een VCA cursus in Enschede bij DLS Trainingen

Wanneer je in een branche werkzaam bent waarbij je vaak te maken hebt met gevaarlijke situaties op de werkvloer, dan is het voor jou en je collega’s goed om een VCA cursus in Enschede te volgen bij DLS Trainingen. Met deze cursus vergroot, verdiep of verbeter je je kennis op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Als je met gevaarlijke stoffen werkt of op een werkplek werkt waar men gevaarlijke machines bedient, dan is het uiteraard goed als alle medewerkers op de hoogte zijn van de gevaren. Met deze kennis kunnen ongelukken worden voorkomen, want je weet immers waar je op moet letten. Je ziet dan ook sneller wanneer er dingen mis dreigen te gaan. Preventie is dan ook een belangrijkrijk onderdeel van de kennis die je in huis moet hebben. Maar het is ook belangrijk dat je bijvoorbeeld in staat bent om adequaat te handelen als er wat mis gaat. Juist dan moet je oog houden voor de veiligheid van jezelf en je collega’s. Goede bedoelingen die de zaken alleen maar erger maken, daar heeft niemand wat aan natuurlijk. Daarom is het verstandig om een VCA cursus in Enschede te volgen. Het komt ook voor dat een werkgever hier om vraagt en als de werkgever er niet om vraagt, dan is het juist een mooi plusje op je CV. Je hebt dan in ieder geval een streepje voor op andere sollicitanten die deze VCA cursus niet hebben gevolgd. Mocht je een VCA cursus in Enschede willen volgen, dan kun je dat doen bij DLS Trainingen. Hier kun je namelijk terecht voor verschillende soorten trainingen en cursussen waaronder dus ook de VCA cursus in Enschede. Zo kun je ook bij DLS trainingen terecht voor: 

  • BHV herhaling
  • AED-reanimatie
  • EHBO
  • Hospitality en agressie trainingen
  • Transport & Logistiek 

Vanuit je opleiding leer je in de regel op een vrij breed niveau de vaardigheden de je nodig hebt voor een bepaald beroep. De cursussen van DLS Trainingen zijn dan ook goede aanvullingen die heel goed van pas kunnen komen op de specifieke plekken waar je terecht komt. Het is niet altijd nodig om EHBO toe te passen. Maar zodra jij uiteindelijk op een werkplek terecht komt waar soms EHBO toegepast moet worden, dan is het goed om een EHBO diploma op zak te hebben. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere cursussen. Indien je VCA nodig hebt, dan kun je je aanmelden voor een VCA cursus in Enschede.

Kijk voor meer informatie over de VCA cursus in Enschede op dlstrainingen.nl

Indien je graag wat meer wilt weten over de mogelijkheden rondom een VCA cursus in Enschede, dan kun je in eerste instantie altijd terecht op de site van dlstrainingen.nl. Hier vind je namelijk meer informatie over alle cursussen die je bij DLS Trainingen kunt volgen. Zo ontdek je bijvoorbeeld dat de nadruk bij een VCA cursus in Enschede op de volgende elementen wordt gelegd: 

  • Arbo-wet
  • Risico’s en preventie
  • Brand- en explosiegevaar
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Veilig werken op hoogte

Op de site vind je een completer overzicht van alle leerdoelen. De bovenstaande voorbeelden horen bij de basiscursus VCA.

Meld je aan via het inschrijfformulier

Mocht je deel willen nemen aan een van de cursussen van DLS Trainingen, dan kun je je voor de gewenste cursus aanmelden via het inschrijfformulier. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn