Virtuele maagband ervaringen

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht beginnen veel mensen toch weer met de goede voornemens. Na de overvloedige kerstmaaltijden een nieuwe frisse start. Voor veel mensen betekent dat dat ze toch die hardnekkige kilo’s willen verliezen. Daar zijn verschillende methodes voor. Zo kun je gaan diëten met een boek, maar veel mensen ervaren dat ze na het volgen van een dieet toch weer terugvallen in hun oude gewoontes. Datzelfde geldt voor het sportschool abonnement: na een maand sporten blijft het sportschoolpasje toch weer ongebruikt in de kast liggen.Herkenbaar? Misschien ben e al pop zoek gegaan naar een alternatieve oplossing. Bij zwaar overgewicht wordt wel eens een maagband geplaatst. Maar wist je dat er ook zoiets bestaat als virtuele maagband? Ga dan eens op zoek naar virtuele maagband ervaringen.

Virtuele maagband ervaringen

Ben je op zoek naar virtuele maagband ervaringen? Kijk dan eens op de website van hypnose-praktijk.nl Hier vind je veel verschillende ervaringen van mensen die vaak al jarenlang worstelen met hun gewicht. Hoe hopeloos het voor deze mensen ook voelde, toch konden zij wonderbaarlijk genoeg zeer effectief en blijvend afvallen met behulp van een virtuele maagband.

Wat is nu eigenlijk een virtuele maagband? Dit is een vorm van hypnose therapie. Hypnnose is minder eng dan het klinkt. Wanneer je in een staat van hypnose wordt gebracht, kan je in contact komen met je onderbewustzijn. Zo wordt als het ware een virtuele maagband geplaatst. Veel mensen met virtuele maagband ervaringen weten dat dit snel een krachtig effect kan hebben.

In veel virtuele maagband ervaringen zie je dat mensen bijvoorbeeld de volgende voordelen bij hypnose hebben gehad:

  • Beuster eten
  • Langzamer eten
  • Kilo’s verliezen
  • Sneller verzadigd
  • minder trek in zoetigheid
  • Lekkerder in je vel

Wanneer je afvalt met hypnose zul je ook merken dat het een enorme boost geeft dat jij het helemaal zelf hebt gedaan. Geen gekke en moeilijke diëten, geen medische ingrepen, enkel jouw onderbewustzijn dat jou heeft geholpen om eindelijk blijvend af te vallen.

Hypnose iets voor jou?

Misschien denk je na het lezen van die virtuele maagband ervaringen wel: Dat wil ik ook wel, maar ik vind hypnose toch wel heel eng!  Misschien heb je bij hypnose wel direct allerlei associaties die niet reëel zijn. Bijvoorbeeld van wat je in films hebt gezien. Gelukkig is het allemaal niet zo heel eng. Je kunt bijvoorbeeld niet in hypnose blijven steken. En als je het erg spannend vind, kun je er ook voor kiezen om slechts in een wat lichtere trance te geraken. 

Niet iedereen heeft na één hypnosesessie resultaat. Iedereen heeft daarom ook weer andere virtuele maagband ervaringen. Het kan zijn dat je meerdere sessies nodig hebt om je uiteindelijke doel te bereiken. Wat je wel ziet is dat mensen vaak na één sessie al enig effect merken. Dit kun je in de sessies daarna nog verbeteren.

Ben je overtuigd door alle enthousiaste virtuele maagband ervaringen? Kijk dan eens op de website van www.hypnose-praktijk.nl. Zij hebben praktijken door het hele land waar je langs kan. Dit toegankelijke bedrijf werkt met professionele hypnotherapeuten die zeer ervaren zijn en goede resultaten boeken. Ze weten precies hoe hypnose werkt en hebben vele mensen al zeer positieve virtuele maagband ervaringen kunnen geven! We hopen dat hypnose ook bij jou een nuttig effect heeft!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn