Vergadertafels

VergadertafelsVoor de inrichting van een kantoor moet ook veel aandacht besteed worden aan de vergadertafels. Hoewel mensen er gewoonlijk niet de hele dag gebruik van maken, hebben ze om andere redenen een belangrijke rol in een bedrijf. Denk als eerste aan het externe bezoek die vaak in deze ruimtes worden gezet. Met name de klanten, aandeelhouders of raad van bestuur die vaak samenkomen om in besloten kring te vergaderen. Juist deze mensen horen aan een functionele en representatieve tafel te zitten. De leverancier Shiraz Office Furniture is specialist op het gebied van kantoormeubilair in alle soorten. Al ruim 20 jaar bieden zij hoogwaardig en stijlvol meubilair aan voor betaalbare prijzen om kantoren daarmee doelgericht in te richten. Bij de inrichting van een kantoor moet namelijk rekening gehouden worden met de veiligheid en gebruiksgemak van de meubels. Hier zijn meerdere arbo-regels opgesteld en andere veiligheidsvoorschriften om ervoor te zorgen dat er een gezonde werksfeer wordt behouden in de kantoren. Bij Shiraz vindt u onder meer ergonomisch verantwoorde meubels waar de gebruiker met plezier mee gaat werken. Hetzelfde geldt voor de vergadertafels en de stoelen. Een kantoor kan meerdere vergaderruimtes hebben en Shiraz heeft meerdere uitvoeringen waar u klanten of andere externen met een gerust hart aan kunt laten zitten.

Vergadertafels als sfeermaker

Met mooie vergadertafels wordt direct een onvergetelijke sfeer tot stand gebracht. Wanneer u klanten hier ontvangt, dan is dat de ruimte die zij zullen onthouden. Als zij op prettige wijze met u om de tafel hebben gezeten, dan draagt dat bij aan de onuitwisbare indruk die u juist bij deze persoon wilt achterlaten om die ene opdracht binnen te halen. Bij vergadertafels gaat het om meer dan het neerzetten van een tafel alleen. Het is het pronkstuk van het kantoor waar u met trots een groep mensen gaat ontvangen voor een belangrijke bijeenkomst. Shiraz heeft de vergadertafels ingedeeld in de volgende categorieën:

  • Voorraad modellen
  • Design modellen
  • Massief houten modellen
  • Grote modellen

Allemaal zijn ze via de webshop op shiraz.nl te bestellen. Mocht u willen dan kunt u de modellen bekijken in de showroom van Shiraz. Daar kunt u zelf aan het model zitten om te bepalen of deze past in uw kantoor. U ziet daar direct hoe de vergadertafels staan in een ruimte. Vanaf een foto is dat toch moeilijker in te schatten. Een ander voordeel is dat u ook de stoelen in showroom ernaast kunt zetten. Op deze manier heeft u een totaalbeeld van de vergadertafels, wat u weer helpt bij het aanschaffen van het interieur.

Interieuradvies voor kantoren

In de showroom zijn adviseurs aanwezig die u graag helpen in de keuze in vergadertafels. Bespreek met hen de ruimte of ruimtes waarin de vergadertafels geplaatst moeten worden. Vertel ook waar de ruimtes voor gebruikt gaan worden. Alles kan bijdragen aan een compleet advies voor uw kantoorinterieur. Graag horen zij ook meer over uw organisatie. Waar deze voor staat, de medewerkers van het bedrijf en de cultuur die er heerst in het bedrijf. Met dit verhaal kunnen zij de juiste vergadertafels voor u erbij zoeken, die op een positieve manier bijdragen aan de uitstraling van uw kantoor. Zelf kunt u al enig voorwerk doen op de webshop shiraz.nl. Hier leest u ook meer over de extra diensten van Shiraz op het gebied van kantoorinrichting. Niet alleen zoeken ze samen met u naar de ideale vergadermeubels, maar zij kunnen ook een inrichting opstellen waarmee deze goed tot hun recht komen. Bekijk de ervaring op het gebied van kantoorinrichting op de pagina Projectinrichting en lees meer over de extra diensten van Shiraz Office Furniture in de inrichting van kantoorpanden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn