U zoekt een osteopaat in Enschede?

U heeft al een poosje last van vage klachten waar uw huisarts niet echt raad mee weet. In zo’n geval is het slim om een keer naar een osteopaat te gaan. Deze kan uw ruggengraat en weefsels controleren op bewegingsbeperkingen en indien nodig deze opheffen. Als u een osteopaat in Enschede zoekt bent u bij Osteopathie Ter Laak & Kooijman aan het goede adres. Deze praktijk is opgezet door Erwin ter Laak en Sylvia Kooijman, en heeft maar liefst vier verschillende vestigingen, namelijk:

  • Osteopaat in Stokhorst (Enschede)
  • Osteopaat in Holten
  • Osteopaat in Rijssen
  • Osteopaat in Glanerburg

Je kunt dus zelf kiezen bij welke van de vier locaties je je het liefst laat behandelen. Je kunt kiezen voor de praktijk die het dichtste bij je huis ligt, of voor degene die juist vlakbij je werk ligt, zodat je gemakkelijk onder werktijd even weg kunt. Als je perse een osteopaat in Enschede zoekt kun je het beste een afspraak maken in Stokhorst. Deze praktijk ligt namelijk het dichtste bij Enschede en is vanuit daar gemakkelijk te bereiken. 

Met welke klachten naar een osteopaat?

De klachten waarmee je bij de osteopaat in Enschede terecht kunt zijn heel divers. Veel mensen hebben hele vage, stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn en duizeligheid, maar het kan ook iets heel specifieks zijn. Misschien heb je een blessure die maar niet wil verdwijnen, of heb je last van je onderrug. Of er nu wel of niet een aanwijsbare oorzaak is, een osteopaat kan je vaak helpen. Deze osteopaat in Enschede doet eerst een uitgebreid lichamelijk onderzoek, waarbij hij/zij constateert waar er bewegingsbeperkingen bestaan. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld een wervel beklemd zit, of bepaalde organen niet meer vrij bewegen. Met zachte handgrepen en lichte druk worden deze vrij gelegd, waarna ze weer functioneren zoals ze moeten. Het mooie van osteopathie is dat de techniek in feite het lichaam de kans geeft zichzelf te herstellen. Het is namelijk niet zo dat de osteopaat in Enschede jouw klachten direct wegneemt. het neemt namelijk enkel bewegingsbeperkingen weg, waardoor jouw lichaam zichzelf kan herstellen. Het is een hele mooie geneeswijze, die al vele mensen een pijnvrij leven heeft bezorgd. Niet voor niets wordt het (gedeeltelijk) vergoed door vrijwel alle zorgverzekeringen. Osteopathie is perfect voor mensen met langdurige klachten die weigeren daar medicijnen voor te slikken en het op een natuurlijke manier willen oplossen.

De osteopaat in Enschede voor kinderen

Zowel Erwin als Sylvia werken als osteopaat in Enschede (en hun andere drie locaties). Daar ontvangen ze beiden zowel volwassenen als kinderen/baby’s, want ze zijn allebei gediplomeerd baby- en kinderosteopaat. Osteopathie is een hele mooie manier om kinderen te helpen, omdat het een volledig natuurlijke geneeswijze is. Baby’s kunnen bijvoorbeeld klachten ontwikkelen doordat ze tijdens de bevalling klem hebben gezeten of teveel druk op hun schedel hebben ervaren. De osteopaat in Enschede kan de schedel dan behandelen en tegelijk het hele lijfje van het kind weer in balans brengen. Doordat alle organen na een behandeling weer vrij liggen en bovendien de ruggengraat weer beweeglijk is verdwijnen veel van hun klachten als sneeuw voor de zon. Heb jij dus en huilbaby en weet de huisarts er geen raad mee? Bezoek dan vooral eens een osteopaat met je kleintje, de resultaten zijn vaak heel bijzonder! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn