Stropdassen

Stropdassen.nl - StropdassenAls u zich aankleedt voor uw werk of voor een formele gelegenheid, dan kiest u bij uw pak natuurlijk een nette stropdas uit. Stropdassen lijken maar een detail in de gehele outfit, maar ze kunnen uw kleding een volkomen andere uitstraling geven. In de eerste plaats is er natuurlijk het verschil in stijl tussen het wel of niet dragen van een das. Draagt u een net pak zonder das, dan zal dit een meer informele stijl opleveren dan wanneer het wel gecombineerd wordt met een stropdas. Met andere woorden, stropdassen geven een meer formeel uiterlijk. Maar er zit natuurlijk wel verschil in wat voor soort exemplaar er dan gekozen wordt, er zijn immers heel veel verschillende mogelijkheden. Stropdassen met grappige plaatjes erop zijn bijvoorbeeld vaak niet geschikt voor formele gelegenheden en in veel gevallen ook niet voor het werk. Mensen zullen van mening zijn dat u er dan niet representatief uitziet. Ook dassen met felle kleuren of drukke patronen, zoals een ruitjesmotief, worden niet altijd als representatief ervaren. Vaak geeft men toch de voorkeur aan een effen exemplaar of aan eenvoudige streepjespatronen. Deze passen eigenlijk bij ieder soort gelegenheid en daarmee zit u dus snel goed. Aan bovenstaande merkt u al wel dat stropdassen meer zijn dan een onbelangrijk accessoire. Ze zijn zeer beeldbepalend en kunnen door hun kleur of patroon een heel andere uitstraling geven aan uw pak. U zult versteld staan hoe anders hetzelfde pak en overhemd er uit zien met een andere das erop. Dit is dus zeker iets om in het oog te houden als u nieuwe exemplaren kopen gaat. Wat voor uitstraling geven ze, passen de kleuren en patronen goed bij de gelegenheid waar u de stropdassen het meest gaat dragen?

Stropdassen in vele materialen en maten

Zoals gezegd zijn stropdassen te krijgen in veel verschillende kleuren en met veel verschillende patronen, maar daarnaast zijn er nog meer zaken waarin ze van elkaar verschillen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld van veel verschillende soorten materialen gemaakt zijn. Ieder materiaal zorgt er natuurlijk voor dat de das er weer heel anders uitziet en dat er weer een andere uitstraling bereikt wordt. Het spreekt voor zich dat stropdassen die gemaakt zijn van wol er heel anders uitzien dan exemplaren die van polyester of van zijde gemaakt zijn. En ook gehaakte dassen zijn er natuurlijk weer heel anders uit. Ook door te kiezen voor een bepaald materiaal kunt u dus variëren met stijl. Naast verschil in materiaal verschillen stropdassen ook op het gebied van de gebruikte maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor lange, maar ook voor korte modellen. Een kort model geeft een wat meer speels effect, het staat wat nonchalanter dan een lang model. De laatste zorgt dan juist weer voor een meer nette look. Ook is er verschil in de breedte van de das. Natuurlijk is er de standaardbreedte, maar er zijn ook smallere en bredere modellen verkrijgbaar. De variatie hierin geeft natuurlijk ook weer een heel ander effect. En dan kunt u natuurlijk ook nog variëren in de manier waarop u de stropdassen knoopt. Kiest u voor een heel smalle of juist een heel brede knoop? Ook dit geeft natuurlijk weer een groot verschil in hoe het resultaat er uit komt te zien. Er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden en al deze mogelijkheden zorgen weer voor andere effecten. Als u stropdassen gaat kopen, dan is het dus zeker belangrijk om de verschillende mogelijkheden goed te overwegen en na te gaan wat het best bij u past. Wat voor uitstraling wilt u bereiken?

Een echte specialist

Wilt u goede stropdassen kopen en wilt u uit veel verschillende modellen, kleuren, patronen en materialen kunnen kiezen? Dan is Stropdassen.nl de webwinkel voor u. U vindt bij hen een zeer uitgebreide collectie op dit gebied. Zo kunt u bij hen bijvoorbeeld kiezen voor:

  • lange modellen
  • smalle dassen
  • gehaakte exemplaren
  • clipdassen
  • trouwstropdassen

Naast deze verschillende standaardexemplaren, kunt u bij hen ook terecht voor stropdassen met logo, bijvoorbeeld van uw bedrijf of uw vereniging. Hiervoor kunt u eenvoudig een afbeelding van uw logo doorgeven en een soort stropdas uitkiezen. Zij zorgen er dan voor dat u mooie bedrukte exemplaren krijgt. Zo is het bijvoorbeeld voor klanten meteen duidelijk wie er in uw zaak werken en wie niet. Het zorgt voor een zeer professionele uitstraling en het brengt eenheid in de kleding van alle medewerkers. Het bedrukken met logo is niet alleen mogelijk voor grotere hoeveelheden, het is al vanaf één exemplaar mogelijk, zodat het ook voor kleinere bedrijven een goede optie is en ook zij er professioneel uit kunnen zien op de werkvloer. Natuurlijk zijn stropdassen niet het enige accessoire dat u bij uw nette pak kunt gebruiken, er zijn meer accessoires die uw outfit helemaal af kunnen maken. U kunt dan denken aan manchetknopen, maar ook aan pochetten en dasspelden. Deze vindt u uiteraard ook bij hen in de collectie, zodat u in een keer alles kunt kopen wat u nodig hebt voor het creëren van een mooie kledingstijl. Ook kunt u bij hen terecht voor speciale hangers, zodat u uw dassen thuis netjes op kunt ruimen en ze altijd mooi uit de kast komen. Zo komt u ‘s ochtends nooit voor de vervelende verrassing te staan dat de stropdas die u wilt dragen er kreukelig uitziet. Wilt u stropdassen of andere accessoires voor bij uw nette pak aanschaffen? Dan is Stropdassen.nl het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn