Op zoek naar een naambord van rvs?

Hoi allemaal! Ik heb besloten om te beginnen met het schrijven van blogs. Al heel lang merk ik dat ik het prettig vind om mij op schriftelijke wijze uit te drukken. Tegenwoordig zijn er veel manieren waarop dat kan. Ik heb besloten om te gaan bloggen over producten die mij goed bevallen. Deze week (en dus deze blog) zal dat gaan over een naambord van rvs (roestvrijstaal). Ik ben van plan wekelijks te schrijven, maar natuurlijk moet ik er wel tijd voor hebben. Over een paar weken ben ik erg druk en verwacht ik minder te kunnen schrijven. Over dit artikel: zelf kocht ik ook een naambord van rvs. Ik woonde al een hele tijd op kamers, maar sinds kort ben ik in een appartementje gaan wonen voor mezelf. Het leek me erg leuk om dus een naambord van rvs bij mijn deur te hangen voor als er visite langs komt en zij niet meteen weten waar ik woon. Waar ik dit bordje heb besteld en waarom, zal ik nader toelichten in deze blog. Ik hoop dat jullie mijn blogs leuk vinden. Onderaan kunnen jullie reacties geven. Je mag best een beetje kritisch zijn en tips geven, maar graag wel op een opbouwende manier.

Een naambord van rvs bestellen bij De Naambordencentrale

Zoals gezegd koos ik voor een naambord van rvs omdat ik wilde dat visite mij weet te vinden. Daarnaast vind ik het ook gewoon erg verwelkomend staan, zo’n bordje. Echter realiseer ik dat je tegenwoordig op moet passen met wat je allemaal blootgeeft, zoals je naam. Om die reden heb ik heel bewust alleen mijn voornaam laten graferen op het naambord van rvs. Ook past dit meer bij mij. Wanneer ik mijn achternaam er bij zou laten zetten, vind ik dat dit al snel te formeel over komt. Dat ben ik juist totaal niet. Genoeg redenen voor mij zo’n bordje te kopen. Ik heb wat rond gekeken op internet en zo liep ik tegen De Naambordencentrale aan. Zij verkopen verschillende vormen, maten en materialen naambordjes. Dit doen ze via hun website. Hier kom je terecht via de volgende link: naambordencentrale.nl. Het is een erg duidelijke en eenvoudige website, daar houd ik van. Je kunt bovenaan kiezen voor welk materiaalsoort je gaat. Ik klikte dus op ‘naambord rvs’. Vervolgens kwamen er verschillende soorten bij mij in beeld. Ik had niet verwacht dat ik zo veel keuze zou hebben! Omdat ik student ben, heb ik niet al te veel geld te besteden. Ik koos daarom voor een bordje van €35. Ik had hier nog wat vragen over en deze werden netjes door de klantenservice beantwoord. Het naambord rvs werd gelukkig ook nog eens snel geleverd!

Een naambordje bestellen

Zoals gezegd is het erg gemakkelijk om een naambord van rvs te bestellen. Ik had wat vragen over de kwaliteit en het monteren van het bordje. Zelf heb ik namelijk er weinig gereedschap in huis om het naambord van rvs mee te monteren. Mocht jij nou ook interesse hebben in een naambord van rvs maar heb je nog wat vragen aan de organisatie? Je kunt ze op de volgende manieren bereiken:

  • Per e-mail
  • Per contactformulier
  • Per telefoon
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn