Ontdek je plek via een loopbaancoach in Amersfoort

Waar hoor je thuis? Wat zijn je talenten? Wat zijn je passies? Wat zijn je grootste valkuilen? Bereik je je potentieel? Het zijn allemaal vragen waar je mee te maken zou moeten krijgen als je bezig bent met het beklimmen van een carrière ladder. Een belangrijke vraag die met al die andere vragen samenhangt, is dan ook of je wel de juiste carrière ladder beklimt. Je kunt je bijvoorbeeld afvragen of jouw talenten ook echt tot hun recht komen binnen het werk dat je doet. Hetzelfde geldt voor je passies en je potentieel. Kun je bijvoorbeeld wel alles eruit halen wat er in zit binnen de taak of functie die jij uitvoert? Het grote probleem is dat mensen deze vragen niet (durven) stellen of te laat stellen. Dit is niet de schuld van de mensen zelf, althans niet volledig, want de maatschappij waarin wij leven is zo ingericht, dat je makkelijk met de stroom mee kunt gaan. Een loopbaancoach in Amersfoort van Het Groei Atelier, is dan ook niet iets dat standaard wordt aangeboden als je bijvoorbeeld op de middelbare school zit of als je klaar bent met je studie. Een loopbaancoach in Amersfoort schakelt men vaak in, zodra men in een crisis terecht komt. Een crisis klinkt vervelend, maar is vaak het beste wat je kan overkomen. Een crisis dwingt je namelijk om te reflecteren, om na te denken over waar je bent, hoe je daar bent gekomen en wat je nu eigenlijk echt wilt. Maar als je eenmaal in zo’n crisis terecht komt, dan is het fijn als je iemand hebt die je kan begeleiden om zo goed mogelijk uit die crisis te komen. Een crisis is als het ware een mogelijkheid die je kunt benutten om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je op het goede pad terecht komt. Maar dat betekent zeker niet dat elke crisis je op altijd maar op het goede pad brengt. In hoeverre dat gebeurt, hangt af van tal van verschillende factoren. Er zijn immers genoeg mensen die na hun ontslag naarstig op zoek gaan naar een nieuwe baan. Paniek om de hypotheek of gewoon niet werkloos willen zijn, kan al motiveren om direct naar een nieuwe baan te zoeken. Deze mensen maken dus geen gebruik van de mogelijkheid die hen wordt geboden. Ze krijgen immers de tijd en ruimte om te kijken of ze misschien niet andere keuzes moeten maken. Een loopbaancoach in Amersfoort inhuren is dan ook nooit een slecht idee. 

Bekijk de website groeiatelier.nl en ontdek meer over de loopbaancoach in Amersfoort

Als je nieuwsgierig bent naar de loopbaancoach in Amersfoort en graag wat meer wilt eten, dan kun je terecht op de website van groeiatelier.nl. Hier vind je meer informatie over wat een loopbaancoach in Amersfoort zoal voor jou kan betekenen. Vervolgens kun je uiteraard ook een afspraak maken met de loopbaancoach in Amersfoort, zodat je meteen ook al je vragen kunt stellen die via de site niet konden worden beantwoord.

Surf naar groeiatelier.nl voor verschillende coaches 

Het kan zijn dat je niet per se een coach nodig hebt voor je loopbaan, maar wel voor een ander deel van je leven of een ander probleem. Je kunt bij Het Groei Atelier in ieder geval ook terecht voor: 

  • Life coach
  • Stress coach
  • Burn-out coach 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn