Moet u uw lintmenger vervangen?

Ons bedrijf is werkzaam in de procesindustrie en dat betekent dat wij altijd over specialistische apparatuur moeten beschikken. Wij hebben afgelopen maand ontdekt dat onze lintmenger niet meer goed functioneerde. De goederen die dit apparaat moest mengen, werden niet goed gemengd en dat had grote gevolgen voor de producten die wij maakten. Wij zijn daarom gaan kijken hoe wij dit konden veranderen en wij hebben toen besloten dat wij even een specialist naar onze lintmenger wilden laten kijken. Wij hebben toen gemerkt dat deze specialist meteen een scheef gezicht trok toen hij de lintmenger zag. Hij gaf namelijk aan dat wij met een heel oud model werkten en dat het een wonder was dat dit ding nog nooit eerder problemen had veroorzaakt. Hij heeft toen het mankement gevonden en hij heeft toen aangeraden om een nieuwe lintmenger aan te schaffen. Wij hadden hier niet op gerekend, maar toen hij had uitgelegd waarom wij beter een nieuwe lintmenger konden kopen, was het ons ook wel duidelijk dat het niet meer de moeite waard was om de lintmenger te laten repareren. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen. Wij wilden graag een goede lintmenger kopen en dus moesten wij even goed kijken waar wij moesten zijn wanneer wij een goede deal wilden sluiten. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste even naar de site van foeth.com konden gaan. Deze site is heel ideaal voor mensen die een goede lintmenger zoeken. Wij hebben gekeken wat wij allemaal op deze site aan informatie konden vinden en wij hebben toen gezien dat wij hier waarschijnlijk heel goed zouden kunnen slagen. Wij hebben daarom ook snel even contact met deze mensen gelegd en wij kregen  te horen dat wij altijd even langs konden komen om te bekijken wat wij aan mogelijkheden kregen aangeboden. Ik ben blij dat wij deze mensen even benaderd hebben want ik had meteen in de gaten dat zij ons aan een goede lintmenger zouden kunnen helpen. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een lintmenger of naar andere apparatuur, dan kunt u altijd even naar de site van foeth.com surfen. 

Wij vonden hier een heel goede lintmenger

Wij hebben gemerkt dat wanneer je je lintmenger koopt via de mensen van foeth.com, je er zeker van kunt zijn dat je een heel goed apparaat in huis haalt. Deze mensen zorgen er namelijk graag voor dat je apparaat in goede conditie is en dat je een lintmenger krijgt die heel goed is nagekeken. Wij konden onze oude lintmenger ook bij deze mensen inleveren en dat was goed om te weten. Ik ben daarom blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. 

Wij kunnen weer produceren 

Wij waren bang dat wij onze productie heel lang moesten stilleggen, maar gelukkig bleek niets minder waar te zijn. Wij hebben namelijk heel snel onze nieuwe lintmenger in gebruik kunnen nemen. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede apparatuur gevonden 
  • Wij zijn hier voor een heel goede prijs geslaagd 
  • Wij zouden hier graag vaker apparatuur willen inslaan 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op foeth.com.          

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn