Maak je huis compleet met de mooiste oosterse lampen

Qua interieurdesign heb je als consument enorm veel keuze. Zo veel keuze zelfs, dat het soms lastig is om een eigen stijl te vinden. De stijl wordt immers in de vele showrooms al voor je uiteengezet. Wil je een neutrale stijl met neutrale kleuren, dan kun je daar simpelweg de juiste meubels en accessoires bij zoeken. Wil je het extravagant dan ga je online op zoek naar unieke meubels die je niet vindt in de meubelboulevard. In het laatste geval zijn er vaak geen showrooms die je alle creativiteit uit handen nemen. Natuurlijk kun je ook verschillende sferen met elkaar in contact brengen. Dan neem je bijvoorbeeld de neutrale elementen van een standaard kamer zoals je die in IKEA vindt, en dat kun je dan vervolgens combineren met je eigen stijl. Nadeel is wel dat de grotere meubelboulevards vaak vergelijkbare kamers inrichten omdat ze de huidige trends volgen. De ironie is dan ook dat men vaak een bepaalde stijl probeert te verkopen als zijnde uniek, maar uiteindelijk kopieer je simpelweg de stijl die je wordt aangeboden. Het is in deze tijden dan ook lastig om echt je eigen stijl te creëren. Zelfs al combineer je verschillende stijlen, dan zijn die elementen waaruit die combinatie bestaat nog altijd voor je uitgedacht. Het enige waar je dan nog creatief in kunt zijn is de samenstelling. Dat is soms jammer, maar aan de andere kant kun je wel echt een sfeer neerzetten in je woonkamer. En daar kun je dan natuurlijk op je eigen manier gebruik van maken. Eén manier waarop je dit kunt doen is met het gebruik van oosterse invloeden. Denk bijvoorbeeld aan handgemaakte oosterse lampen. Denk je eens in hoe een IKEA kamer er uit komt te zien als je de neutraliteit van IKEA combineert met oosterse invloeden. Oosterse Lampen zijn bij uitstek geschikt om een kamer een volledig alternatief uiterlijk mee te geven.

Oosterse lampen als deur naar een andere wereld

Natuurlijk is een mooi uniform ingerichte woonkamer een leuk idee. Maar het kan ook een beetje saai worden. Nederlanders zijn vaak een beetje huiverig om de extravagantie op te zoeken, maar het hoeft niet altijd extravagant. Oosterse lampen zijn uniek in hun design, dus het kan ook net zo goed een subtiel decoratie element zijn die je woonkamer net even dat extra beetje sfeer meegeeft. Tevens zijn oosterse lampen vaak handgemaakt. De oosterse lampen die je vind op merelinwonderland.nl zijn bijvoorbeeld allemaal stuk voor stuk uniek. Het is dan ook fijn om de sfeer van massa productie en uniformiteit te doorbreken met unieke oosterse lampen en andere artikelen met een oosters tintje. Net zoals Alice via het konijnenhol naar een andere magische sprookjeswereld ging, kun je met oosterse lampen een sfeer creëren die maakt dat je je in een andere wereld waant. Oosterse lampen als deur naar een andere exotische wereld. Oosterse lampen zijn niet alleen schitterende decorstukken, maar de manier waarop ze het licht in de kamer verspreiden is uniek. Denk bijvoorbeeld aan een tent in een oosters lamp met een lantaarn. De warme kleuren in de tent worden gecombineerd met het licht wat uit oosterse lampen afkomstig is. Dit effect kun je bereiken in je huiskamer. De oosterse lampen zijn vaak op een dusdanige manier vervaardigd, dat het licht door verschillende openingen naar buiten schijnt. De woonkamer of welke andere kamer dan ook, wordt dan met verschillende patronen verlicht. Niet alleen beschikken de oosterse lampen zelf over de meest kunstige patronen, maar ook het licht is een waar kunstwerk. Dit alles maakt dat je jezelf echt in een sprookjeswereld waant en wat is er nou leuker dan thuis komen van je werk en je dagelijkse bestaan en thuis even heerlijk ontsnappen in je eigen domein. Even weg van de wereld en alle rompslomp en dat allemaal met behulp van de oosterse lampen.

Uniek design en vele andere oosterse invloeden

De oosterse lampen van merelinwonderland.nl zijn zoals gezegd allemaal handgemaakt en daardoor al uniek. Je kunt de lampen online bestellen, er zijn foto’s te bekijken van de verschillende lampen en informatie over het materiaal en de patronen die er bij gebruikt zijn. Zo zijn er lampen met schitterende patronen die je kunt ophangen aan het plafond. Dit zijn de zogenaamde oosterse hanglampen. Vaak vind je typisch oosterse attributen zoals slierten of slingers bevestigd aan deze lampen. Mocht je helemaal in de oosterse sferen terecht willen komen en je woonkamer een poort maken naar de oosterse wereld, dan kun je nog vele andere attributen kopen op merelinwonderland.nl. Met andere woorden, zodra je daadwerkelijk gelijk aan Alice een wonderland wil creëren dan kan dat. Denk bijvoorbeeld aan een mooie oosterse poef. Dit is perfect als ornament in de woonkamer. Maar het kan altijd extravaganter. Je kunt een mooi vloerkleed over de vloer leggen. Je kunt je al indenken hoe dat er uit komt te zien. Verder kun je de woonkamer ook versieren met oosterse kussens. Een perfecte manier om je woonkamer een oostert tintje te geven. Daarnaast kun je vele andere accessoires kopen uit het oosten. Waxinelichthouders en andere lampen, allemaal met de oosterse uitstraling. Ideaal om de woonkamer helemaal om te toveren tot een oosterse wereld. Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden of wil je informatie over de verschillende artikelen dan kun je altijd contact op nemen via de website met één van de medewerker van merelinwonderland.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn