Life coach Almere

Op zoek naar een life coach in Almere? Dan ben je bij coach Rien helemaal op het juiste adres. Een life coach in Almere kan je helpen de blokkades op te heffen die je tegenwoordig weerhouden van een bepaalde mate van levensgeluk en misschien ook van het vermogen te ontspannen. We leven in tamelijk gejaagde tijden, waar nogal veel van ons wordt gevraagd. Ook leven we in tijden waarin we onszelf veel meer als vroeger zichtbaar maken op sociale media. Ons leven is drastisch veranderd ten opzichten van jaren geleden. Wij zijn de generatie die met het grootste aantal veranderingen te maken krijgt in het kortste tijdbestek. Dat allemaal behappen, en je leven leiden op een manier die bij je past; daar kan een life coach in Almere je bij helpen. Sommige mensen hebben een heel duidelijk doel voor ogen. Ze zetten koers een bepaalde kant op en als die boot eenmaal vaart, kijken ze niet meer achterom. Maar er zijn ook mensen die in golfbewegingen door het leven gaan, die afwegingen maken en die graag mee willen bewegen met de nieuwe mogelijkheden. Aangezien we leven in een wereld van verandering is flexibiliteit een hele belangrijke eigenschap. Als kinderen hebben we die flexibiliteit van nature. Kinderen leren door te spelen. Ze leren door dingen te proberen die mislukken en dan proberen ze het nog een keer. Kinderen laten zich over het algemeen niet beperken in hun vrijheid dingen te ontdekken, de wereld te ontdekken omdat er de kans bestaat dat er iets niet gaat lukken. Waarom doen volwassenen dat dan wel? Met de jaren worden we minder flexibel. We kunnen in bepaalde structuren blijven hangen waardoor we het steeds moeilijker gaan vinden om veranderingen door te maken of aan te gaan. Met een life coach in Almere kun je kijken waar de blokkades voor jouw volgende stappen liggen. Een life coach in Almere gaat het gesprek met je aan om samen met jou te ontdekken waarom je bepaalde stappen nog niet hebt gezet, en waarom niet. De uitkomst van de gesprekken met een relatiecoach in Almere is altijd heel verrassend en staat niet van te voren vast. Dat maakt het nou juist zo leuk om het gesprek aan te gaan met een relatiecoach in Almere. Het leven is vol van verrassingen; ga er voor open staan en dan merk je het vanzelf.

  • Wil je meer van het leven genieten;
  • Loop je vast in het leven of je carrière;
  • Ben je bang dat bepaalde keuzes niet goed uitpakken?

Voor deze en andere vragen kun je terecht bij de life coach in Almere, Coach Rien. Neem contact op.

Een life coach in Almere; stap voor stap

Mensen die een life coach in Almere inschakelen, hebben vaak de idee dat verandering zo snel mogelijk moet plaats vinden. Maar net als angst is haast een slechte raadgever. Zo snel mogelijk een keuze willen maken is over het algemeen niet goed. Haast komt uit angst voort. In de gesprekken die je voert met een life coach ga je dan ook stap voor stap te werk. Grappig genoeg is het vaak zo dat als je het rustig aan doet, de snelheid van de veranderingen in je leven toeneemt.

Je goed voelen

Je wilt je graag goed voelen. Dat geldt voor jou en voor iedereen. Om je goed te voelen moeten de dingen die je doet en waar je dagelijks mee bezig bent aansluiten bij jou als mens. Wie ben jij en waar ben je naar op weg. Leven en genieten van iedere dag betekent het waarderen van de reis die het leven is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn