Led bloempot

Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten led lampen op de markt. Dit type lampen wordt vandaag de dag steeds populairder. Dit heeft een aantal redenen. In de eerste plaats worden deze lampen steeds goedkoper. Het kost minder om led lampjes te produceren en daarom wordt het voordeliger voor de consument deze te kopen. Hiernaast worden de lampen ook steeds betrouwbaarder. Waar je vroeger niet altijd zeker kon zijn van de kwaliteit van een led lamp is dat vandaag de dag eigenlijk geen probleem meer. Vrijwel elke lamp die wordt verkocht door een goede aanbieder is van prima kwaliteit. Tot slot is ook het energiegebruik van de lamp sterk gedaald. Het is nu mogelijk geworden om een goede lichtopbrengst te bereiken met heel weinig verbruik. Om al deze redenen verschijnen er op dit moment een heleboel leuke lampen voor de verzamelaar. Zo is er bijvoorbeeld de Led bloempot. De led bloempot is een lamp die tegelijkertijd kan dienen als bloempot of vaas. Zo kunnen de planten die je in huis hebt altijd worden voorzien van een leuk kleurtje. Verder is de bloempot op een heleboel andere manieren te gebruiken:

  • Als vaas
  • Als bewaarpot
  • Als tafeldecoratie

In de eerste plaats kan de led bloempot natuurlijk gebruikt worden als vaas. Je kunt er bloemen of potgrond in plaatsen. Onderin de pot zit een afwateringsgat waardoor het water weg kan lopen nadat de led bloempot gebruikt is. Als vaas staat de pot erg leuk in de vensterbank maar ook op tafel of zelfs buiten. Zorg er wel voor dat de pot op een droge plek staat. Teveel water of vocht in de mechaniek kan de led bloempot beschadigen. Ook kan het product gebruikt worden als bewaarpot. Je kunt er van alles instoppen wat je niet kwijt wilt raken. Denk hierbij aan bureau artikelen, keukenproducten of kleine souvenirtjes. Ook kan de led bloempot gebruikt worden om een kleine kerstboom in te plaatsen. Deze kan gemakkelijk geplaatst worden en blijft goed staan. Tot slot kan de led bloempot ook gebruikt worden als tafeldecoratie. Hij kan worden geplaatst voor een gezellige sfeer, bijvoorbeeld in de kleur geel of rood. Ook kunnen er flessen in bewaard worden. Met een beetje ijs veranderd de led bloempot in een heuse koelemmer voor al jouw drankjes die je graag koud wilt bewaren. Waar je de led bloempot ook voor wilt gebruiken, je vind altijd wel een functie voor dit leuke product!

Led bloempot; eigenschappen

De led bloempot heeft een aantal eigenschappen en functies. In de eerste plaats heeft de pot een afstandsbediening, waarmee hij makkelijk te bedienen is. Je kunt de led bloempot instellen op 256 verschillende kleuren. Welke kleur je kiest is helemaal afhankelijk van wat jij leuk vindt. Je kunt ervoor kiezen om het product te laten matchen met je woonkamer. Je kiest dan de kleur die goed past bij het thema van de kamer. Je kunt ook kiezen voor wat frictie. Je kiest dan kleuren die eigenlijk niet goed passen bij de kamer, waardoor er een zekere leuke spanning ontstaat. Je kunt ook gewoon kiezen voor kleuren die je mooi vindt. Zo kun je met meerdere potten leuke patronen of lichteffecten creëren. Het product heeft een snoerlengte van 4,8 meter. Het is dus wel belangrijk dat je een goede plek hebt om het product te plaatsen. Met een snoer van deze lengte heb je wel wat speelruimte, maar toch is het belangrijk om alvast te zoeken naar een stopcontact in de buurt. Wanneer dit niet lukt is het natuurlijk altijd mogelijk om de pot aan te sluiten op een verlengkabel. Zo kun je zorgen dat de led bloempot overal in huis kan staan! Een andere leuke functie is dat het licht van het product dimbaar is. Je kunt zo zorgen voor een gezellige of romantische sfeer. Wil je bijvoorbeeld gezellig dineren bij kaarslicht, dan kan de lamp in de hoek van de kamer voor een klein beetje extra licht zorgen. Niemand zal er last van hebben, maar de pot is toch aanwezig en zorgt voor een stuk extra comfort. Uiteraard beschikt de pot over led verlichting die energiezuinig is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over hoge kosten of verspilling van energie. Je kunt dus ook met gemak meerdere led bloempotten aansluiten op dezelfde stroomgroep. Tot slot de afmetingen van de led bloempot; deze is 40 centimeter groot en 30 centimeter breed.

Eenvoudig aan te schaffen

De led bloempot is snel en eenvoudig te bestellen op http://www.ledoutletshop.nl/. Op deze website vind je bovendien nog heel veel andere led verlichting. Zo zijn er onder andere tafellampen, zaklampen, en “wake-up lights”. Hiernaast vind je veel informatie over diverse soorten led lampen. De site maakt ook gebruik van recensies van gebruikers waardoor je snel kunt zien of een lamp bij andere klanten indruk heeft gemaakt. Er is een handige pagina waar je contact op kunt nemen met de servicedesk. Mocht je dus nog specifieke vragen hebben die niet op de webpagina worden beantwoord, dan kun je deze gewoon stellen. Betalen is erg eenvoudig, gewoon zoals je gewend bent. Je kunt iDEAL gebruiken of je kunt gebruik maken van een creditcard. Voor bestellingen in Nederland geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Neem dus snel een kijkje op de website en bestel een leuke led bloempot voor jouw huiskamer. Vrienden en familie zullen deze leuke accessoire ook snel in huis willen halen, er is dus geen tijd te verliezen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn