Laat uw villabouw realiseren door Bouwbedrijf Vroom

Een nieuwe woning is een grote stap, zeker als u deze zelf wilt bouwen. Een villa daarentegen maakt het alleen nog maar lastiger. Daarom is het goed om hulp te krijgen bij de villabouw. Hulp bij villabouw kan namelijk goed van pas komen wanneer u zelf geen ervaring heeft in het realiseren van een exclusieve villa. Bouwbedrijf Vroom kan u van dienst zijn bij villabouw. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden zijn op het gebied van villabouw en hoe u met ons in contact komt. Zo kunt u direct nog een afspraak maken om uw wensen en eisen te bespreken, zodat uw villabouw snel van start kan gaan.

Wij helpen u van begin tot eind met uw villabouw

Als u besluit om te beginnen aan een villabouw, moet u ook rekening houden met alle andere aspecten wat erbij komen kijken. Denk hierbij aan:

  • De meest recente eisen van het bouwbesluit
  • Duurzame bouw
  • Het aanvragen van vergunningen
  • Inrichting van de woning

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken om uw villabouw te realiseren, hebben wij een totaalformule in het leven geroepen. Bij dit totaalformule nemen wij alle zorgen die bij een exclusieve villabouw komen kijken uit handen. Hierbij hoort het aanvragen van de vergunningen bij de gemeente en de inrichting van de woning. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige woning af te leveren, maar ook onze service naar u toe staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zodra u met ons in contact komt, bespreken wij als eerste alle wensen en eisen met u omtrent de villabouw. Van hieruit beginnen wij met ontwerpen. Daarbij koppelen wij altijd terug, zodat wij er zeker van zijn dat alles nog altijd naar uw wens is. Zodra het ontwerp klaar is, kunnen wij u ook helpen met de aanvraag van de vergunningen bij de gemeente. Nadat uw vergunningen binnen zijn, beginnen wij met de villabouw. Ook hier wordt u nauw bij betrokken. Daarnaast bouwen wij in het hogere segment en voldoen alle villa’s aan de modernste eisen. Wij voorzien uw woning standaard van een energieprestatienorm die voldoet aan de meest recente eisen van het bouwbesluit. U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Aan de hand van uw wensen en eisen stellen wij dan een passende prijsindicatie op, zodat u precies weet waar u aan begint en wat de kosten zullen zijn voor uw nieuwe woning.

Wij houden de communicatielijnen vlot en soepel

Bouwbedrijf Vroom is uw specialist op het gebied van exclusieve bouwprojecten. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en uitsluitend vakmensen in dienst. Hierbij hebben wij een mannetje voor alles, waardoor wij uw gehele bouwproject kunnen realiseren. Het bouwen doen wij altijd met een perfecte afstemming tussen alle betrokken partijen. Het is hierbij belangrijk dat wij uw enige aanspreekpunt zijn. Daardoor blijven de lijntjes kort en kunnen we vlot met elkaar communiceren. Dit zorgt voor een soepele en prettige samenwerking. Daarnaast maken wij altijd een vrijblijvende offerte op, zodat u precies weet wat u kwijt gaat zijn aan onze samenwerking en heeft u gelijk een goed beeld bij onze werkzaamheden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw bouwproject met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op vroombouw. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie en advies die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn