Koop hier een goede rookmelder!

Koop hier een goede rookmelder!Wij zijn vorig jaar aan de dood ontsnapt. Wij lagen namelijk te slapen, toen er brand uitbrak in de woonkamer. Wij hadden dit in de gaten kunnen hebben wanneer wij een rookmelder hadden laten installeren, maar dat hadden wij nog nooit gedaan en dus werden wij pas wakker toen de brandweer bij ons de slaapkamer binnenstormde. Dat was natuurlijk een enorme schok want wij lagen lekker te slapen en ineens stond er een man in onze slaapkamer in brandweeroutfit. Een buurman had gezien dat onze woonkamer in vlammen stond en hij diende dus als onze rookmelder. Als hij het vuur niet had gezien, waren wij waarschijnlijk omgekomen, want wij wonen tamelijk afgelegen en wij hadden zelf niets in de gaten. Gelukkig kon het vuur snel geblust worden en daarom kon een groot deel van ons huis gered worden. Wij hebben echter wel meteen maatregelen genomen want wij hadden geen zin om weer een keer aan zoveel risico’s blootgesteld te worden. Vandaar dat wij meteen zijn gaan kijken waar wij voor een goede prijs een goede rookmelder konden kopen. Wij hadden wel gezien dat je tegenwoordig bij iedere winkel wel een rookmelder kunt kopen, maar wij wilden er zeker van zijn dat wij een goede rookmelder zouden kopen. Vandaar dat wij op het internet gezocht hebben naar een bedrijf dat ons aan een goed exemplaar kon helpen. Zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van allesveilig.nl.

Wij kochten een heel goede rookmelder via allesveilig.nl

Toen wij eenmaal op de site van allesveilig.nl aangekomen waren, was het ons al snel duidelijk dat wij hier een goede rookmelder konden kopen. Dit bedrijf heeft zich namelijk volkomen gespecialiseerd in preventiemiddelen en alle producten zijn voorzien van keurmerken. Daardoor weet je dus dat je een goede rookmelder koopt wanneer je er hier een aanschaft. Wij hebben gekeken welke rookmelder het meest geschikt was voor ons en zo hebben wij uiteindelijk een goede keus kunnen maken. Toen wij deze rookmelder eenmaal besteld hadden, kregen wij meteen een bevestiging in onze mailbox. Daarin kregen wij ook te horen dat onze bestelling dezelfde dag nog verzonden zou worden. Dat bleek inderdaad het geval te zijn want de volgende dag hadden wij onze melder al in huis. Wij hebben hem meteen opgehangen en wij hebben het apparaat grondig getest. Toen wij er een sigaret onder hielden, merkten wij dat het apparaat bij zelfs een heel kleine hoeveelheid rook het al op een loeien zette. Dat was precies wat wij nodig hadden en wij waren daarom blij met onze aankoop.

Wij raden deze site sterk aan

Mocht u ook graag goede middelen willen kopen om uw woning mee te beveiligen tegen grote gevaren, dan raad ik u aan om een keer naar allesveilig.nl te komen kijken. Deze site heeft alles wat u nodig kunt hebben, zoals bijvoorbeeld:

  • rookmelders
  • brandblussers
  • koolmonoxidemelders
  • blusdekens

Ik ben heel blij dat ik deze site heb gevonden want ik heb hier kwaliteit kunnen kopen zonder dat ik daar diep voor in de buidel hoefde te tasten. Ik ben dus zeer tevreden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn