Kookworkshop in Den Haag bij Kookstudio Divertido

Ik ben dol op komen, maar ik moet toegeven dat het me vaak aan de inspiratie ontbreekt om nieuwe gerechten te bedenken. Ik verval dus steeds in dezelfde gerechten. Die zijn lekker en goed, maar het is na een tijdje wel erg leuk om eens af te wisselen. Daarom nam ik samen met een goede vriendin van me, die met hetzelfde probleem rondloopt, deel aan een kookworkshop in Den Haag bij Kookstudio Divertido. Het was een groot succes en ik vertel je graag waarom. Ik kan een kookworkshop in Den Haag bij deze studio namelijk van harte aanbevelen. Tijdens de kookworkshop in Den Haag bestond er een hele leuke sfeer tussen de deelnemers. Voor mij is het altijd belangrijk dat ik me op mijn gemak voel in een dergelijke situatie en ik geloof heel sterk in de kracht van een goede begeleider, want die moet tijdens een kookworkshop in Den Haag echt voor een ontspannen sfeer zorgen. Ik merkte dat dit het geval was en dat de begeleider echt wist wat ze deed. De zelfverzekerde manier van uitleggen en begeleiding maakte dat ik de recepten die werden behandeld in de kookworkshop in Den Haag ook echt bleven hangen. Ik ben zelf iemand die graag een aantekening maakt zodat ik niks vergeet. Ik heb thuis een map aangemaakt waarin ik recepten die ik een keer heb gemaakt en waar ik erg over te spreken was allemaal netjes heb ingestopt. Zo kan ik steeds een bepaald recept terugvinden en het dan nog een keertje maken. Maar zoals ik eerder al te kennen gaf, mijn inspiratie was na een tijdje toch een beetje weg en de kookworkshop in Den Haag die ik samen met een goede vriendin volgde, bracht daar toch weer verandering in. Voor het enthousiasme waarop er werd onderwezen was heel erg aanstekelijk.

Kookworkshop in Den Haag een groot succes

Ik moet toegeven dat ik wel eens eerder een kookworkshop heb gevolgd en daarover was ik veel minder te spreken dan over deze kookworkshop in Den Haag. Waar ligt dat dan aan, hoor ik je denken. Mijn vermoeden is toch dat dit heel erg ligt aan het enthousiasme waarmee de cursus werd gegeven. Ik geloof dat mensen die echte passie hebben voor koken, op een overtuigende manier dingen kunnen overbrengen en die passie was tijdens de kookcursus in Den Haag heel duidelijk en ook voelbaar. Mijn vriendin en ik hadden het er achteraf ook nog over omdat we beide heel erg enthousiast waren over de kookworkshop in Den Haag die we hadden gevolgd. Mijn vriendin had precies hetzelfde positieve gevoel en we zijn dan ook zeker voornemens om nog een keer deel te nemen aan een kookworkshop in Den Haag. Bij deze studio kun je overigens terecht voor verschillende soorten workshops zoals:

  • Workshops voor fijnproevers;
  • Workshops met speciale thema’s
  • Workshops voor tieners.

Mediterrane keuken

Nog wel belangrijk om te weten als je ook voornemens bent om een workshop te volgen bij Divertido, is dat deze workshops zich veelal richten op de mediterrane keuken. Persoonlijk vind ik dat heel erg positief, want ik ben heel erg dol op deze keuken en mijn voorkeur gaat er dan ook naar uit om meer recepten uit deze keuken te leren kennen. Maar dat is natuurlijk voor iedereen weer verschillend. Mocht je interesse hebben dan kun je ook altijd even contact opnemen en kijken wat de mogelijkheden zijn voor een kookworkshop die passen bij je vraag. Mijn vriendin heeft er laatst voor gekozen een feestje te organiseren waarbij de workshop een leuke middagbesteding was.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn