Kom naar onze familiecamping in Drenthe

Deze zomer eens echt genieten van een vakantie in eigen land? Wat dacht je van een topvakantie op een familiecamping in Drenthe? Bij camping de Berken campingdeberken.nl is het pas echt ontspannen. Kom kamperen op onze familiecamping in Drenthe en geniet van het buitenleven. De meeste van onze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit, riolering, water en tv-aansluiting. Zo hoeft u op luxe niets in te leveren. Bij ons kunt u terecht voor camperplaatsen maar ook met de tent of de caravan bent u van harte welkom. We hebben fraaie schone sanitair gebouwen en speciaal voor de kinderen is er kindersanitair; een kinderwasplaats, een familiedouche een verschoonplek en een kinder-wc en dat allemaal met vloerverwarming. Zo voelen de kinderen zich als echte kampeerders helemaal thuis op onze familiecamping in Drenthe. Het is ook mogelijk om uw eigen privé sanitair te huren, u kampeert dan naast uw eigen toiletgebouw voorzien van douche, wc en wasbak. Handig want u kunt uw toilettas gewoon laten staan in het gebouw. Toch liever een accommodatie huren? Ook dat kan bij ons. We hebben trekkershutten voorzien van stapelbedden, stoelen, tafel en een gasstel. Buiten kunt u heerlijk tussen de bomen zitten aan de picknicktafel. Of onze Berkenstudio voor twee personen voorzien van een douche, wastafel, wc en keukentje. Daarnaast hebben wij nog huurchalets op onze familiecamping in Drenthe waar u heerlijk kunt ontspannen op de luxe bedden, in de badkamer en ’s avonds als de kinderen op bed liggen tv kunt kijken.

De Familiecamping van Drenthe!

Camping de Berken is de familiecamping van Drenthe, want bij ons zijn kinderen van harte welkom. Vele veldjes zijn voorzien van een eigen speeltuin. Handig want zo kunt u vanuit uw luie stoel uw kinderen in de gaten houden. Waarom wij de familiecamping van Drenthe zijn?

  • Luxe kamperen of accommodatie verhuur
  • Leuke animatie voor kinderen
  • Volop speeltuintjes op bijna elk veld
  • Zandbakken
  • Peuterhoek
  • Binnenspeelplaats de Berkabouter

Bij ons hoeven kinderen zich geen moment te vervelen want op camping de Berken, de familiecamping van Drenthe, hebben wij het leukste animatieteam en is er volop speelgelegenheid voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Onze binnenspeelplaats is ideaal als het weer even wat minder is. Hier kunnen kinderen heerlijk klimmen en klauteren, tafeltennissen en glijden. Maar ook creatief knutselen kan bij ons, want op de knutselzolder kunnen kinderen de mooiste tekeningen of plakwerkjes maken. Het animatieteam helpt graag in de mei en zomervakantie.

Wat is er allemaal te doen bij ons?

Op de familiecamping van Drenthe zijn er tal van leuke activiteiten te doen. Naast het animatieteam in de mei en zomervakantie waarbij de kinderen leuke activiteiten gaan doen zoals broodjes bakken, waterspelletjes, een heuse vossenjacht of een speurtocht door het bos kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuintjes en de knutselzolder. Na al het spelen is het heerlijk om een patatje te halen bij onze Bistro Luf. Zijn de kleren vies geworden? Ook dat is geen probleem bij ons want met onze wasserette zijn de kleren zo weer schoon. Lekker lezen kan in onze mooie bibliotheek waar ook spelletjes geleend kunnen worden. In de omgeving van onze familiecamping in Drenthe kunt u met uw gezin volop genieten van tal van attracties; van het Wildlands dierentuin, tot het hunebedcentrum of de sprookjeshof Zuidlaren. Liever wat sportiever? Dan is het heerlijk wandelen of mountainbiken, er zijn zelfs speciale mountainbike parcours dicht bij de camping gelegen. Zwemmen kan met het hele gezin in het subtropisch zwemparadijs Hunzedal. Op slechts 5 kilometer van de camping kan uw gezin zich de hele dag uitleven op de glijbaan, de whirlpool, het recreatiebad en het peuterbad.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn