Koeltoonbank

Horecaworld - koeltoonbankHebt u een supermarkt of een winkel waar u voedsel dan wel dranken verkoopt? En moet dit koel worden bewaard? Dan staat het niet zo mooi in deze tijden dat dit niet meer via zelfbediening kan. Dat is ouderwets en leuk voor een keer maar niet als u dit vaak moet dan natuurlijk. Daarom raden we het u aan om een koeltoonbank te kopen. Daar kunt u alles in kwijt en het is allemaal netjes te categoriseren op product en merk. Met een koeltoonbank kunt u dan ook alle kanten op. Zo zijn er zelfs van dit soort toonbanken die u eenvoudig kunt verplaatsen. Natuurlijk zijn er ook wat grotere en zwaardere die u na het plaatsen niet zo eenvoudig ergens anders neer zet. En dat is natuurlijk ook prima voor een koeltoonbank. Maar als u zo nu en dan als supermarkt eens flink wilt uitpakken en u dus reclames het die u in een koeltoonbank wilt leggen, dan is het wel zo handig dat u de koeltoonbank kunt verplaatsen. Dit is dan ook de zogenaamde mobiele koeltoonbank en ook voor de mobiele toonbank bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op de nummer één website voor al uw winkelapparatuur, keukenbenodigdheden en nog veel meer: horecaword.biz. En we hebben het nu enkel nog maar gehad over vaste en mobiele toonbanken maar er zijn nog vele varianten die zich voornamelijk meer toespitsten op de producten die u er in kunt plaatsen. Daar zullen we dan ook zeker nog op terug komen in de rest van deze tekst. Wat u moet weten is dat we een zeer exclusieve website zijn voor uw gewenste koeltoonbank en diverse apparatuur voor winkels en restaurants. Zeker als u professioneel materiaal in huis wilt halen, hierin kunt investeren en/of bijvoorbeeld een grote keuken hebt zal u hier aangenaam verrast worden door de grote keuze die u hier hebt en tevens door de lage prijzen die we hanteren.

Een koeltoonbank is wel zo handig als u voedsel verkoopt

Een koeltoonbank is onmisbaar voor menig supermarkt. Maar zelfs een cafetaria heeft ze nodig. Hoe wilt u anders uw snacks aanbieden? Het oog wil ook wat en is erg belangrijk bij het maken van keuzes als het op voedsel aankomt. Ook een speciale ijscobak waarin u de ijsjes voor in de zomer in kunt leggen zal u bij ons in een handomdraai kunnen bestellen. En wat is er nog meer te vinden? Kijkt u dan even naar het volgende lijstje:

  • Geventileerde koeltoonbanken
  • Speciale toonbanken voor vis en visproducten
  • En bijvoorbeeld ook vitrinetoonbanken

Zo is er voor ieder wat wils en is er voor ieder bedrijf wel iets te vinden dat nodig is. Onderschat u niet hoe belangrijk een goede koeltoonbank kan zijn. Zo kunt u sommige producten niet anders aanbieden. U mag ze simpelweg niet op een andere manier gaan verkopen zoals buiten de koeling. Niet alleen gaat dat ten koste van deze producten, u kunt er gewoon een boete voor krijgen en dat is uiteraard iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen. Afijn, voor een koeltoonbank klopt u gewoon bij ons aan. Wij hebben in principe alle afgebeelde toonbanken standaard in huis. Vergeet niet om ook even verder te kijken dan uw neus lang is. Hebt u bijvoorbeeld een cafetaria en is uw cafetaria aan onderhoud onderhevig? Bent u flink aan het renoveren en saneren? Of bent u nog geheel aan het opbouwen en wilt u er en mooie en sprankelende plek van maken? Hoe dan ook, een enkele koeltoonbank is dan misschien wel voldoende om uw snacks in te leggen en aan te prijzen maar er komt natuurlijk nog heel wat overig materiaal bij kijken. Daarbij kunt u denken aan de broodnodige friteuses, afzuigkappen, tafelartikelen, hygiëne-artikelen en de verplichte EHDB-doos. Ook daarvoor bent u aldus bij ons aan het juiste adres.

Is de uwe aan vervanging toe? Dan weet u nu waar u wezen moet!

U leest het, we zijn een zeer handige website voor de koeltoonbank en dergelijke. Of het nu gaat om een café, restaurant, cafetaria, supermarkt, slagerij en ga zo maar door, bij ons zult u het kunnen vinden. We hopen u na de bestelling van een koeltoonbank dan ook vaak terug te zien. Het kan dan ook zeker geen kwaad om een account aan te maken. Dan kunt u een digitaal verlanglijstje maken en tevens hoeft u niet telkens opnieuw alle gegevens in te vullen als u gaat bestellen. Betalen gaat ook in zijn geheel digitaal en wel door gebruik te maken van zoiets simpels als iDEAL, PayPal of door te betalen met behulp van uw credit card. Houdt u trouwens ook de koopjeshoek in de gaten. We hebben namelijk een speciale outlet pagina waar we vele producten, waaronder de koeltoonbank tegen hoge kortingen verkopen. Dit zijn producten die misschien iets verouderd zijn maar zeker niet afdoen in deze moderne tijden. Ze worden gewoon vervangen voor nieuwere modellen maar waarom altijd het duurste van het duurste of het nieuwste van het nieuwste moeten hebben? Sla dan ook uw slag want hiervoor geldt over het algemeen wel: op is op. Een slimme manier om op de hoogte te blijven van deze kortingen is door u aan te melden bij onze gratis nieuwsbrief. Schrijft u zich snel in want dan krijgt u 20 euro korting op uw volgende bestelling met een minimumbedrag van 300 euro. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn