Kalanchoe blossfeldiana

Bij kwekerijk Maasluiden wordt met alle aandacht en passie de plant kalanchoe blossfeldiana gekweekt. Dankzij hun succesvolle formule hebben zij een kleurrijke plant gecreëerd die prachtig is in ieder huishouden. Voor iedere leverancier of winkel die deze plant wilt verkopen, is dit de juist soort om te kopen. Mede door de betrouwbaarheid van deze kwekerij die het kweken op ambachtelijke wijze uitvoert, haalt u hier de prachtigste planten vandaan. Door de zorgvuldigheid beschikken ze allemaal over de kwaliteit waardoor ze voor lange tijd mee gaan en mensen lange tijd plezier hebben van deze kleurrijke kalanchoe blossfeldiana. Het gaat hier om een enkelbloemige plant, die door een voedzame bodem zo krachtig mogelijk tot uiting komt. De kwekerij Maasluiden heeft hier veel tijd in gestoken om tot de beste uitvoering te komen. Al dertig jaar loopt deze kwekerij mee in zijn vak en zij gebruiken graag deze ervaring om nog mooiere planten te kweken. Planten die uniek zijn en daarmee ook mee gaan met de tijd. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen het wisselende klimaat en omstandigheden die we steeds meer kennen. Zoek uit hoe u aan deze kalanchoe blossfeldiana kan komen via maasluiden.nl. De website van deze gepassioneerde kwekerij.

De bijzonderheden van de kalanchoe blossfeldiana

De kalanchoe blossfeldiana is een plant die geschikt is om binnen neer te zetten. Deze valt onder de kamerplanten die voor lange tijd nog mee gaan. Ze vallen onder de vetplanten en hebben meestal sappige dikke bladeren. Er bestaan veel variaties op deze plant maar de kalanchoe blossfeldiana is wel de meest voorkomende soort die verkocht wordt om de huiskamers mee op te vrolijken. De heer Blossfeld is de eerste die deze plant teelde en uiteindelijk verkocht, waardoor de plant deze bijzondere naam heeft gekregen. Hoewel de heer Blossfeld de plant met succes heeft geteeld, komt de kalanchoe blossfeldiana ook voor in de natuur van Azië en Afrika. Na verloop van tijd zijn er steeds meer soorten ontstaan door het telen en hebben sommige series mooie dubbele bloempjes. Het effect is zo bijzonder doordat ze het voorkomen hebben van kleine roosjes die samen op een stengel zitten. Een andere bijzondere bijkomstigheid is dat de bloemknoppen zich vormen naar de lengte van de dagen. Een ander woord voor deze plant is daarom ook de kortedagplant. Bij het kweken wordt daarom ook gespeeld met verduistering en belichting om daarmee de bloei te beïnvloeden. Mocht u iemand zijn die niet goed is in de verzorging van planten, maar wel graag een in huis wilt hebben. Dan is de kalanchoe blossfeldiana een geschikte kamerplant. Het is makkelijk te onderhouden en de bloemen blijven desondanks nog weken intact om van te genieten.

Een geschikte kwekerij

Het kweken is heel essentieel en met name de kalanchoe blossfeldiana is een ideale plant voor kwekers. Er zijn verschillende variaties te maken, door meerdere factoren aan te pakken om tot een nieuwe soort te komen. Kwekerij Maasluiden werkt al jaren met de succesformule snelheid, service en superkwaliteit. Alles komt terug in hun uitzonderlijke planten. Dagelijks houden zij zich bezig met het kweken van deze plant, om er weer een nieuwe en verbeterde soort uit te krijgen. Zowel grote als kleine bestellingen kunnen bij hen gedaan worden. In alle gevallen is de kwaliteit en de snelheid gegarandeerd. Zij vinden niet dat hier onderscheid in gemaakt moet worden. Wanneer u de informatie doorleest op maasluiden.nl leest u ook dat zij als sinds 1995 voldoen aan het Milieu Programma Sierteelt. Het is duidelijk dat zij bij het kweken van de kalanchoe blossfeldiana ook het milieu meenemen in de beoordeling van de kwaliteit van deze kleurrijke kamerplant.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn