Is een zijden kussensloop beter voor je huid?

Steeds meer mannen en vrouwen maken gebruik van een zijden kussensloop van Satin Sleepers, maar waarom eigenlijk? Ze zeggen dat het goed is voor zowel je huid als je haar, maar hoe zit dit nu in werkelijkheid? Nu, een zijden kussensloop (oftewel een satijnen kussensloop) is zó zacht en glad dat als je erop ligt je huid niet kreukt, en dat merk je als je opstaat. Normaal gesproken hebben heel veel mensen wanneer ze opstaan allerlei vouwen in hun gezicht zitten, voornamelijk rond de kaaklijn en richting de ogen. maar als je geslapen hebt op een satijnen kussensloop dan heb je daar totaal geen last meer van. De sloop is zó zacht dat je huid er gewoon overheen glijdt, en er geen vouwen en rimpels kunnen ontstaan. Het heeft dus daadwerkelijk effect op het ontstaan van rimpels. Bedenk je namelijk maar eens waar die rimpels voornamelijk ontstaan. Dit is precies op de plekken die kreuken wanneer je op een normale, katoenen kussensloop ligt, en daarom is een zijden kussensloop zo aan te raden. Vaak merken mensen al na enkele weken het effect op hun huid. Doordat deze namelijk niet langer de hele nacht gekreukt op het kussen ligt wordt hij gladder en bovendien stralender. Een katoenen kussensloop is namelijk niet alleen een van de oorzaken van rimpels, maar heeft ook een licht schurend effect op de huid. Je huid is droger en voelt wat ruwen na het slapen op een katoenen sloop.

Door een zijden kussensloop geen klitten in je haar

Naast dat zo’n satijnen kussensloop goed is voor je huid wordt ook je haar er heel erg blij van. Want net zoals dat een normale katoenen sloop wat ruw is voor je huid, geldt natuurlijk hetzelfde voor je haren. Hoeveel vrouwen worden niet elke ochtend wakker met een kapsel vol klitten? Met een zijden kussensloop heb je daar niet langer last van. Je haar glijdt er namelijk gemakkelijk overheen en er ontstaan geen knopen of klitten meer in je haar. Zeg dus maar dag tegen eindeloos kammen als je wakker wordt, of het gebruik van onnodige lotions en crèmespoelings om je haar te voeden. Met een zijden kussensloop beschadigt je haar namelijk veel minder, waardoor je al deze producten niet meer hoeft te gebruiken. En als je hem koopt in de webshop van Satin Sleepers ben je ook nog eens heel voordelig uit. Daar produceren ze ze namelijk in eigen beheer, en kunnen ze je hem dus voor een zacht prijsje aanbieden. En als je er twee tegelijk besteld worden ze ook nog eens gratis verzonden!

De voordelen van een satijnen kussensloop

We zetten nog even alle voordelen van een zijden kussensloop voor je op een rijtje. Dat zijn namelijk:

  • Minder knopen en klitten in je haar
  • Voorkoming van gespleten haarpunten
  • Een gladdere huid met minder rimpels
  • Ze zijn anti allergeen en diervriendelijk

Daarnaast ligt zo’n zijden kussensloop ook nog eens ontzettend lekker. Je zou het zelf eens moeten proberen, want iedereen die overstapt op deze sloop wil eigenlijk nooit meer terug naar zijn oude, katoenen kussensloop. Als je het eenmaal geprobeerd hebt snap je direct waarom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn