In deze webshop kun je tandpasta tabletten kopen

Ben jij bezig om je huishouden wat duurzamer in te richten? Dan is tandpasta tabletten kopen natuurlijk een van de makkelijkste manieren om dat te doen. Dit kan bijvoorbeeld in de webshop van Choose Teethcare. Dit merk heeft speciale tandpasta tabletjes ontwikkeld waarmee je op een makkelijke manier minder plastic kunt gebruiken. Ze komen in grote hoeveelheden in een papieren zak en passen gewoon door de brievenbus. En in diezelfde webshop waar je deze tandpasta tabletten kopen kunt hebben ze ook een handig bamboe opbergdoosje voor op reis, en een bamboe tandenborstel. Zo kun je direct starten met 100% milieuvriendelijk tanden poetsen, en dat terwijl het voor je tanden net zo goed is. Sterker nog, deze tandpasta tabletten kopen is misschien wel beter voor je tanden. Er zitten namelijk alleen maar natuurlijke ingrediënten in, welke je allemaal vindt op hun website. Ze zijn namelijk ontzettend transparant over wat hun producten bevatten, en niet voor niets. Hun tandpasta tabletten zijn puur natuur, en ook nog eens goed voor de natuur, wat wil je nog meer?

In deze webshop kun je tandpasta tabletten kopen

Tandpasta tabletten kopen voor een duurzamer leven

Ze zeggen niet voor niets ‘een beter milieu begint bij jezelf’, want dat is helemaal waar. Als iedereen in zijn eigen huishouden zijn steentje bijdraagt, bijvoorbeeld door tandpasta tabletten te kopen in plaats van tandpasta in tubes, dan komen we er wel. Dit is natuurlijk wel nog maar een heel klein onderdeel van een duurzame leefstijl. Er is nog veel meer wat je zelf, thuis kunt doen om jouw steentje bij te dragen aan een betere wereld, zoals:

  • Minder water, stroom en gas gebruiken
  • Kliekjes niet weg te gooien maar op te eten
  • Kleding van duurzame merken (of tweedehands!) te kopen
  • Herbruikbare wettenschijfjes te gebruiken
  • De fiets pakken in plaats van de auto

Als je al deze dingen doet en in het bijzonder let op de manier waarop je consumeert (less is more!) dan ben je al super goed bezig. Tandpasta tabletten kopen is dan echt de kerst op de taart. Het is super goed om te doen an sich, maar pas als je het combineert met allemaal andere duurzame alternatieven kun je echt het verschil maken. En als je je familie, vrienden en kennissen helpt bij het maken van betere keuzes dan kun je zo langzaamaan het milieu nog meer helpen. 

Tandpasta tabletten abonnement

Het makkelijkste zou natuurlijk zijn om die tandpasta tabletten te kopen in de vorm van een abonnement. Op die manier zit je namelijk nooit zonder. Daarom kun je in de webshop van Smooth Teethcare zowel losse verpakkingen met tandpasta tabletten kopen als een abonnement afsluiten. In het tweede geval hoef je er nooit meer bij te staan of je ze nog nodig hebt. Ze worden immers gewoon bezorgd een paar dagen voordat je ze nodig hebt. Let er wel op dat je er altijd een paar extra in huis hebt, voor eventuele gasten of voor wanneer je vrienden of familie ze willen uitproberen. Wedden dat ze meteen fan zijn van de intentie erachter? En als ze deze tabletjes eenmaal hebben geprobeerd willen ze vast ook direct overstappen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn