Houdt u van fleurige tassen? Denkt u dan eens aan Maii

tazzo - MaiiDe tas is een zeer belangrijk accessoire voor meisjes en vrouwen. U hebt er misschien vele in uw kast liggen maar dat betekent niet dat u verzadigd bent. Een mens wil altijd meer en het kopen van tassen kan echt een verslaving zijn die te vergelijken is met het kopen van schoenen. Zeker niet alleen vrouwen hebben baat bij de Maii tas, het is voor jongens en mannen met een relatie een leuk geschenk. Een mooi cadeau om zomaar eens te geven en om te uiten hoeveel u van uw partner houdt. Of om een verjaardag of jubileum mee te vieren. Het geven van een Maii tas kan in principe altijd want het uitzoeken en geven op zich is al een groot feest. Wilt u tassen van Maii voor weinig geld in huis halen? Kijkt u dan eens op onze website want op tazzo.nl vindt u een grote collectie van dit gerenommeerde topmerk. Vergeet niet om onze site te bookmarken want naast Maii hebben we tassen van diverse A-merken. De kans dat u hier weer eens terugkomt is vrij groot dus het zou zonde zijn als u de naam van de site vergeet. Tevens kunt u dan zo af en toe eens kijken wat er veranderd is aan het assortiment van deze Maii tassen. We trachten om steevast de laatste producten van dit merk in huis te hebben. De Maii producten worden meestal gemaakt van kwalitatief hoogstaand leer. Leer is zoals u vast wel weet gemaakt van de huiden van koeien. Soms ook van lammetjes en kalfjes maar dat vindt u niet bij ons. En dat geldt al helemaal voor leer afkomstig van bedreigde diersoorten. Leer is vrij taai en toch ook flexibel en leent zich daarom goed voor het maken van tassen, portemonnees maar ook schoenen. Naast tassen van Maii zult u namelijk ook portemonnees van dit merk vinden in ons assortiment. Zo hebben we op dit moment maar liefst 21 verschillende tassen en portemonnees van Maii in onze catalogus. Dus houdt u erg van leren producten en wilt u graag kwaliteit in huis halen? Dan kunt u voor dit merk kiezen.

Met een Maii tas zult u hoge ogen opgooien

En ook al is Maii niet het merk waar u van droomt, dan nog is de kans groot dat u op onze website wel iets moois aantreft. Zo hebben we ook producten van:

  • Mona B
  • Joss
  • Tevens is het zeker de bedoeling dat het aantal merken in de toekomst wordt uitgebreid.

Wist u dat deze merken uit Europa komen? Het is weer eens iets anders dan de standaard haute couture merken zoals Gucci, Prada of Versace. De meeste mensen hebben bij lange na niet genoeg geld om tassen van dit soort merken te kopen. En om nou namaakproducten te kopen, daar wordt u vast niet erg blij van. Kies daarom voor een iets goedkopere selectie dat toch kwaliteit levert. En dat is waar wij en dus ook Maii om de hoek komen kijken. Het bestellen van deze producten is zeer eenvoudig. Maar voor het zover is moet u wel eerst de producten uitzoeken die u graag zou willen hebben. De kans is vrij groot dat u geen keuze kunt maken. Maakt u daarom een gratis profiel aan want daarmee kunt u een digitaal verlanglijstje aanmaken. Zet er tassen op die u wellicht in de toekomst nog eens zou willen bestellen. U kunt het zoekgebied trouwens verkleinen door bijvoorbeeld op type product te klikken. Of zoek binnen een van de drie merken zoals Maii. Zo vindt u misschien wel de Maii tas van uw dromen! Klik er op en bekijk of deze tas aan uw wensen voldoet. U vindt er gegevens zoals het materiaal waar het van gemaakt is, de prijs en de afmetingen. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dan kunt u vervolgens uw gegevens invullen zoals uw naam, adres en telefoonnummer. U hoeft dan enkel nog te betalen en ook dat gaat in zijn geheel digitaal. Maakt u gebruik van iDEAL of PayPal, dat zijn namelijk veilige en betrouwbare betaalservice waar u enkel voor moet inloggen via uw internetbankierenaccount.

Wilt u meer weten over dit gerenommeerde merk? Kijk dan snel op de site

Hebt u uw Maii tas vervolgens betaald? Dan krijgt u een bevestiging in uw inbox. Tevens laten we het u weten als uw tas of portemonnee is verzonden. Reken er maar op dat u al binnen 48 uur kunt beschikken over een van deze prachtige Maii artikelen, misschien nog wel sneller! En mocht er iets fout zijn gegaan tijdens de bezorging of bevalt het product niet zo? Stuurt u het dan binnen 14 dagen terug, u hebt namelijk twee weken retourrecht. U krijgt dan een vervangend product opgestuurd of uw geld terug. Maii is echt een merk dat in opkomst is. Bent u een trendsetter en zien we u binnenkort ook rondlopen met een tas van Maii? We hopen het natuurlijk van harte. Als u toch nog vragen hebt over dit merk, over ons bedrijf of over het online bestellen dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen, wist u dat we vaak scherpe kortingen op onze artikelen geven? Kijkt u maar eens op onze sale afdeling. Die kortingen liegen er niet om! U kunt er maar beter op tijd bij zijn want op is op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn