Hoogwaardige inbouwspots

Inbouwspots winnen aan populariteit. Steeds vaker worden kasten, bedrijven en woningen voorzien van inbouwspots. Bekende fabrikanten van hoogwaardige inbouwspots zijn LED Line, Kanlux en Rocalu. Zij gebruiken allen hoogwaardige materialen. Duidelijke kenmerken van de producten van deze fabrikanten zijn robuustheid en het gebruik van aluminium legering. Andere bekende fabrikanten van inbouwspots zijn bijvoorbeeld Osrarp en Phillips. De kwaliteit van hun producten ligt vaak iets minder hoog dan die van eerder genoemde merken. Dit heeft wel tot gevolg dat de inbouwspots van Phillips en Osrarp vaak iets goedkoper zijn. Wel zo fijn voor de liefhebber met een beperkt budget. Het aansluiten van LED spots lijkt ingewikkelder dan het is. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je behalve de inbouwspots zelf vaak ook nog een aantal andere materialen nodig hebt. Zo heb je altijd een centraaldoos nodig en vaak ook nog extra bekabeling. Vergeet ook de verbindingsklemmen niet.

Inbouwspots bestellen bij Sander Vunderink

Ben je nou net op zoek naar nieuwe inbouwspots? Neem dan snel eens een kijkje op de website van Sander Vunderink. Sander Vunderink is een specialist op het gebied van electromaterialen. Natuurlijk vallen inbouwspots daar ook onder. In de webshop van Sander Vunderink vind je niet alleen de tofste inbouwspots, maar ook alle benodigdheden om ze aan te sluiten. Voor de handige doe-het-zelvers onder ons zijn ze zelfs zo vriendelijk geweest om een simpele uitleg op de website te plaatsen, inclusief foto’s. Ook voor hen die iets minder te besteden hebben, is er een groot aanbod. Verschillende alternatieven en ook de bekabeling is beschikbaar in verschillende prijsklassen. Bij Sander Vunderink kun je het zo gek maken als je zelf wil. Bestellen kan heel gemakkelijk en snel. Voeg de gewenste artikelen toe aan je winkelmandje en betaal simpelweg via het internet. Vanaf 200 euro is de verzending gratis. En bij bestellingen boven de 1000 euro krijg je nog eens 4% korting. Verder zijn je pakketten kosteloos verzekerd en beloven ze: ‘voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!’ Hieronder volgt een klein overzicht van verschillende LED spots die je kunt bestellen:

  • Phillips Corepro series
  • Phillips Master LED series
  • Phillips Classic LED series
  • Osram LED spots
  • Osram Armaturen
  • Led Line armaturen
  • En nog veel meer!

Slechts enkele merken en series staan hierboven vernoemd. Voor een compleet overzicht kun je terecht op de webshop van Sander Vunderink: sandervunderink.nl.

Klantenservice Sander Vunderink

Klantenservice is een centraal onderwerp voor alle winkels, klein of groot. De service die je levert, zorgt voor de klantbinding die zo ontzettend belangrijk is. Daarom wijd ik graag nog een klein stukje aan de wijze waarop Sander Vunderink met zijn klanten omgaat. Allereerst is het gemakkelijk om in contact te komen. Dat kan telefonisch of per mail. Om het je gemakkelijk te maken is er een contactformulier opgesteld. Een andere service die de website biedt is een pagina met veel gestelde vragen. Hier kunnen mensen terecht met vragen van technische aard. Vaak kun je door middel van deze pagina je eigen vragen oplossen. Een andere service op de website is de samenwerking met de onderdelen database. Op de onderdelen database kun je bijna een half miljoen producten van duizenden fabrikanten bekijken en bestellen. Ook als Sander Vunderink het niet heeft, kunnen ze je zeker helpen het juiste product te vinden en te bestellen. Sander Vunderink koopt de hardlopers op deze website groot in en kan hierdoor een goedkoop tarief bieden voor veel producten. De webshop scoort een 4.7/5.0 in de beoordelingen. Het overgrote deel van de klanten is dus zeer positief! Waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn