Hoe kun je een magento webshop maken?

Je wilt een bedrijf starten en hebt daarvoor een nieuwe webshop nodig, of je hebt juist al een webshop en wilt overstappen op een nieuw, handiger systeem. Als ik jou was zou ik dan een magento webshop maken met de hulp van Creative ICT. Dit full service digital agency uit Enschede werkt namelijk voornamelijk met het platform Magento, en ze weten dus werkelijk alles van dit handige systeem. Een Magento webshop maken kun je doorgaans niet zelf, er komt namelijk heel veel technische kennis bij kijken. Als je heel veel tijd hebt kun je gerust een aantal dingen zelf uitzoeken en her en der wat codes aanpassen, maar een gehele webshop from scratch bouwen in het magento systeem zou ik toch echt aan de professional overlaten. Bij Creative ICT weten ze er het fijne van, en kunnen ze voor jou een super professionele magento webshop maken. En het mooie is, het magento-systeem is super praktisch voor webshopeigenaren. Het biedt namelijk heel veel handige functies waarmee jij helemaal zelf je webshop kunt runnen. Je kunt namelijk inloggen en vervolgens zelf producten en foto’s toevoegen, pagina’s aanpassen en voorraden bekijken of kortingscodes aanmaken. je krijgt zelfs een helder overzicht in de prestaties van je shop. Met behulp van de handige statistieken die Magento van je shop maakt zie je precies hoeveel je verkoopt en wat daarvan bijvoorbeeld de netto omzet is. Super handig voor wie niet houdt van een omslachtige administratie, maar gewoon de cijfers over wil nemen en daarmee klaar.

Maatwerk magento webshop bouwen

Bij Creative ICT kun je terecht voor een magento webshop op maat. Dat wil zeggen dat ze hem precies zo voor je bouwen als je hem voor ogen hebt, al dan niet met een aantal aanpassingen die ervoor zorgen dat je een hogere conversie krijgt. Voor de rest heb je zelf heel veel in te brengen. Je hebt waarschijnlijk al een eigen logo en kleurenschema in gedachte, of een bepaald lettertype… De experts van Creative ICT nemen al deze dingen mee als ze een maatwerk magento webshop bouwen, en adviseren je daar waar zij denken dat ze het beter ietsje anders kunnen doen. Kaart dus gerust je eigen ideeën aan, want ze vertellen je graag wat wel en niet slim is voor een succesvolle webshop. Bij een magento webshop maken is het namelijk belangrijk dat je rekening houdt met hoe de klant jouw shop ervaart. Er zijn veel manieren om een klant sneller tot aankoop over te doen gaan, en ook daarin adviseert Creative ICT je natuurlijk graag. 

De voordelen van een magento webshop

Een magento webshop bouwen is misschien wel de slimste optie als je een webwinkel wilt beginnen. Magenti biedt namelijk ontzettend veel voordelen ten opzichte van andere webshop-systemen, zoals:

  • Een goede vindbaarheid door google
  • Een conversiegericht design en bestelproces
  • Gemakkelijk zelf aan te passen en uit te breiden

Zelfs mensen die amper verstand hebben van computers laten vaak door Creative ICT een magento webshop maken. In Magento kun je namelijk super makkelijk dingen aanpassen, producten toevoegen en je gehele verkoopproces in de gaten houden. Het is echt een eitje! Dus wil jij een webwinkel beginnen? Laat dan zeker een magento webshop bouwen door de experts van Creative ICT, want daarmee maak jij een vliegende start!

https://www.creativeict.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn