Foliezakjes kopen doet u natuurlijk via onze website

Grote bedrijven hebben vele soorten verpakkingsmateriaal nodig. Van dozen tot aan foliezakjes. Het kopen van dit materiaal kan geheel online en we hopen dat u eens op onze website kijkt: uniekverpakkingen.nl. Bij ons moet u zijn als u foliezakjes wilt kopen. In welk formaat u deze transparante zakken dan ook nodig hebt, wij hebben ze standaard op voorraad. En als u wilt kunt u in groten getale bestellen want in principe leveren wij in bulk aan. Klinkt u dat als muziek in uw oren maar weet u niet zo goed welke foliezakjes u kopen moet? Leest u dan vooral even verder. Zo kunt u foliezakjes kopen die een eurosleuf hebben. En u kunt foliezakjes kopen met een label die men ter plekke kan bedrukken. Dat is handig voor supermarkten want deze zakjes lenen zich uitstekend als verpakkingsmateriaal van vers voedsel. Maar zakken van folie zijn zeker niet het enige dat wij aanbieden. Zo hebben we onder andere de volgende producten te koop:

  • Polybags
  • Gripzakken
  • Ziplock zakjes
  • Plakhaakjes
  • Clipstrips
  • Hangtabs
  • Koordzakken
  • En stazakken

Hebt u geen idee welke zak het beste is voor uw product? Neem dan even contact met Uniek Verpakkingen op. Wij weten als geen ander of u het beste foliezakjes kunt kopen of een ander product.

Wilt u in bulk foliezakjes kopen? Bij ons kan het

U gaat foliezakjes kopen via onze website als u verpakkingsmateriaal nodig hebt voor kleine onderdelen. Deze zakjes zijn namelijk doorzichtig en gemaakt van een dik plastic. Er kunnen zelfs scherpe onderdeeltjes zoals schroefjes en spijkers ingestopt worden. De dikte per type zak is echter wel verschillend. Dus als u er enkel boutjes, postzegels of kruiden in wilt stoppen dan kunt u genoegen nemen met een dunnere variant. Wij hebben het allemaal in huis. Overigens, mocht blijken dat uw gewenste dikte dan wel formaat niet tussen ons assortiment staat, dan horen we dat graag van u. Wij gaan dan op zoek naar een leverancier van uw gewenste foliezakjes. We kopen het op zodat u er direct de vruchten van kunt plukken. Omdat wij een hoge kwaliteit willen garanderen gaan we niet met elke leverancier in zee. We testen de materialen eerst uitvoerig want u wilt immers dat u foliezakjes kunt kopen die niet scheuren, slijtvast zijn en tevens gemaakt zijn van duurzaam materiaal. Stof en vuil zullen geen grip krijgen op ons verpakkingsmateriaal! We hebben meer dan 30 jaar ervaring met de inkoop en verkoop van allerhande verpakkingsmateriaal. Daagt u ons daarom eens uit en stuur uw wensen of ideeën naar ons op!

Hebt u verder nog vragen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice

Foliezakjes kopen is erg eenvoudig via onze website. Vergeet u niet om de juiste afmeting aan te klikken? Ook de hoeveelheid met u bepalen. We verkopen deze zakjes namelijk in verschillende colli. Dan kan het afronden al beginnen en kunt u betalen via PayPal, iDEAL of met uw credit card. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. Wij denken graag met u mee zodat er snel een passende oplossing wordt gevonden voor uw verpakkingsprobleem. Als uw bestelling boven de 200 euro uitkomt dan betaalt u geen extra verzendkosten. Dat bedrag is trouwens al snel gehaald. Niet omdat onze producten zo duur zijn maar omdat u natuurlijk als winkelier, groothandelaar of fabrikant veel verpakkingsmateriaal wilt kopen. Dan kunt u maar beter al uw artikelen bij een winkel kopen. We hopen u daarom in de toekomst vaak van dienst te kunnen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn