Enkelsokken zijn ideaal voor in de lente en de zomer

Tijdens de warme dagen in het voorjaar is het erg plezierig om enkelsokken te kunnen dragen. Want enkelsokken bedekken niet uw onderbeen maar zorgen er wel voor dat uw voeten schoon blijven en uw schoenen gespaard. Het is niet alleen maar een esthetische overweging om sokken te dragen, u wilt immers geen afdruk van uw schoen op uw voet en u hebt al helemaal geen zin in zweetvoeten. Neem daarom eens een kijkje op onze website, smitbeenmode.nl. Want bij Smit Sokken kunt u enkelsokken voor kinderen, mannen en vrouwen bestellen, in diverse kleuren en uiteraard in alle gewenste afmetingen. Ze zijn geschikt voor onder uw korte broek, een zomers jurkje en tijdens het sporten. Draag enkelsokken in uw slippers als het eigenlijk nog net iets te koud is om helemaal op blote voeten buiten te lopen of door uw eigen huis. Er zijn tal van mogelijkheden en het grote voordeel is natuurlijk dat uw schoenen zweetvrij blijven. In onze webwinkel kunt u ze met of zonder eigen account in enkele muisklikken al besteld hebben. Dus neem even een kijkje en bepaal of er ook voor u iets bij zit. Wij staan zeker open voor opbouwende kritiek en tips zoals gewenste producten die op dit moment nog niet in ons assortiment aanwezig zijn. Wij gaan namelijk graag voor u persoonlijk aan de slag. Ook grote bestellingen nemen wij van harte aan. We kunnen het ons goed voorstellen dat u enkelsokken voor uw sportclub wilt kopen zodat uw sporters ook in de zomer op de baan of indoor hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Onze enkelsokken mag u niet vergeten mee te nemen op vakantie

Zoekt u naar geheel andere kledingstukken voor om uw voeten en misschien zelfs wel uw benen? Ook dan zult u vanzelfsprekend bij ons slagen. Met een blik op de site weet u direct genoeg want u zult er categorieën aantreffen zoals:

  • Maillots,
  • Leggings,
  • Kniekousen,
  • Beenwarmers
  • En natuurlijk reguliere sokken voor dagelijks gebruik, in diverse stijlen zoals hip, modern, klassiek en stoer en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.

Een belangrijke reden om online te bestellen is het feit dat we in snelle tijden leven. U hebt geen tijd om na uw werk of in het weekend speciaal te gaan winkelen naar enkelsokken. Daarnaast kan het zelfs zo zijn dat u ze morgen al wilt gebruiken. U zoekt via een zoekmachine naar een betrouwbare leverancier waar u in enkele tellen een bestelling kunt plaatsen. Dat betekent ook dat u wel wilt dat deze producten uit voorraad leverbaar zijn. En daarom houden we ons magazijn vol. Bijkomend voordeel is dat wij in bulk inkopen zodat we een lage inkoopsprijs krijgen en daardoor weer een lage verkoopsprijs naar u kunnen garanderen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor u: u betaalt slechts €3,50 aan verzendkosten per bestelling, ongeacht de grootte!

Kijk ook eens naar onze andere sok soorten op de website

Smit Sokken levert enkelsokken van een aantal bekende merken die hun strepen allang verdiend hebben. Ook willen we frisse jonge merken de kans geven om zich te profileren. Wij hebben hun enkelsokken en overige sokken uiteraard uitvoerig getest en goed bevonden. Geef ook hen eens een kans want dit betekent dat u een modieus product in huis hebt gehaald waar u weer vele jaren met plezier op kunt lopen. Tot slot hopen we dat u een referentie wilt achterlaten op de site en hopen we tevens dat u de site opslaat tussen uw favoriete sites. U vindt er namelijk regelmatig scherpe kortingen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn