Een ruim assortiment Plastidip coatings

paintdipcenter - PlastidipWanneer u een nieuwe auto koopt wilt u deze natuurlijk graag aan uw eigen wensen aanpassen. Voor veel jongeren is het tegenwoordig niet mogelijk om een gloednieuwe auto te kopen en dat is dan ook niet nodig. Een tweedehans auto kan ook prima rijden en u betaalt er veel minder voor. Een eerste auto aanschaffen na het behalen van het rijbewijs is dan best betaalbaar. Om toch een prachtige auto te hebben is het leuk om een nieuwe coating toe te voegen. U maakt dan iets geheel unieks van de auto. Om een auto een nieuwe coating te geven zijn er uiteraard wel speciale materialen nodig. Een Plastidip coating is goed te gebruiken om de auto helemaal opnieuw te stijlen. Plastidip is een rubber coating die in veel verschillende kleuren op de markt is. De beste Plastidip kunt u kopen via paintdipcenter.nl. Deze webshop heeft allerlei Plastidip coatings, het grootste aanbod van Europa. Hier vindt u dus zeker waar u naar op zoek bent. Daarnaast wordt er veel informatie gegeven over de producten zelf. Dit is vooral handig wanneer u nog niet veel over Plastidip weet of wanneer u graag een instructie video bekijkt om te leren hoe u Plastidip het beste op uw auto aan kunt brengen. Omdat u natuurlijk graag met uw nieuwe auto rond gaat rijden is het wel van belang dat de coating er heel mooi op komt te zitten. Plastidip is te verkrijgen in twee verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een spray of een uitvoering in gallon. Bedenk dus voor u uw aankoop doet waar u graag mee werkt. Bestellen via deze webshop heeft veel voordelen:

  • Snelle levering, vaak binnen enkele dagen
  • Levering mogelijk in heel Europa
  • Lage verzendkosten

Met Plastidip kunt u veel kanten op. Het is mogelijk om uw hele auto met deze coating een nieuw jasje te geven, maar u kunt er ook voor kiezen om de nieuwe styling op een aantal auto-onderdelen toe te passen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een mooie Plastidip coating voor onderdelen van uw motor of scooter. Welk vervoersmiddel u ook gebruikt, u kunt alles aanpassen in de gewenste stijl.

Plastidip in verschillende kleuren

Een Plastidip coating is in veel verschillende kleuren aan te brengen. De meest verkochte kleuren zijn zwart, wit en rood. Hierdoor ziet uw auto er als nieuw uit, maar blijft het toch een beetje binnen de perken. Met fel geel of groen valt uw auto wel degelijk extra op, maar of het er mooier van wordt valt dan natuurlijk te betwijfelen. U kunt het beste kiezen voor een wat algemenere kleur. Hierdoor geeft u uw auto of scooter een klassieke uitstraling en dat past bij elk merk. Wat echter ook heel mooi staat is een metallic afwerking. Met de Plastidip realistische matte metallic afwerking creëert u in een handomdraai een prachtige look voor uw auto. U kunt de coating meteen opspuiten. Deze blijft goed zitten en vervaagt niet. Hierdoor heeft u zeer lang plezier van uw Plastidip coating. Ook dekt dit product goed, waardoor er maar een paar lagen aangebracht hoeven te worden. Om de coating aan te brengen moet u eerst zorgen dat het oppervlak dat u gaat gebruiken helemaal vetvrij is. Let er ook op dat u de ondergrond eerst grondig schoonmaakt en zorg dat u werkt met een temperatuur van ongeveer 20 graden. Deze verwerkingstemperatuur is het beste voor de coating. Wanneer u ongeveer 4 tot 5 lagen aanbrengt is het volledige oppervlak goed bedekt. Wacht wel een tijdje tussen het aanbrengen van de verschillende lagen. Laat de eerste laag dus goed drogen voordat u de tweede laag aanbrengt. Deze wachttijd duurt ongeveer 20 minuten per laag. U heeft de gehele coating er dus snel op zitten. Wanneer u vragen heeft over het aanbrengen van Plastidip is het verstandig om eerst even contact op te nemen. De deskundige medewerkers kunnen u meteen op weg helpen om de best mogelijke coating aan te brengen. U kunt contact opnemen door een email te sturen of door te bellen. U wordt dan meteen te woord gestaan. Zodra u weet welke kleur u wilt gaan gebruiken kunt u online uw bestelling plaatsen. Het is dan mogelijk om al binnen enkele dagen een hele nieuwe auto voor de deur te hebben staan. Met een mooie Plastidip coating lijkt uw auto namelijk helemaal als nieuw.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Het is mogelijk om extra informatie over deze mooie coatings aan te vragen, maar nog veel leuker is het om aan te melden voor de nieuwsbrief. U krijgt dan meteen het laatste nieuws over Plastidip in uw mailbox. Hier leest u niet alleen over de verschillende producten, maar ook over de nieuwste kleuren en mogelijkheden op het gebied van sprays. Vergeet ook vooral niet om over de vele acties te lezen. In de nieuwsbrief vindt u hier veel informatie over. Deze acties besparen u veel geld en er zit ongetwijfeld iets leuks voor u bij. Het enige dat u hoeft te doen is aanmelden met uw email adres via de website. U krijgt dan de eerstvolgende nieuwsbrief toegestuurd. Met deze producten kan iedereen een auto of verschillende auto-onderdelen weer helemaal mooi maken. Dat is wel zo handig wanneer u rondrijdt in een tweede- of zelfs derdehands auto. Maar ook met een nieuwe auto is het goed mogelijk om een extra coating aan te brengen om het geheel naar uw smaak te krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn