Een plastic tafelkleed is handig voor op reis

Wilt u graag een plastic tafelkleed kopen maar hebt u geen tijd om hiervoor de deur uit te gaan? Is er wel haast bij omdat u morgen al op vakantie gaat? Neem dan snel een kijkje op onze website: tafelzeilonline.com. Een plastic tafelkleed is ideaal voor een tafel in een bungalow zoals een vakantiehuisje. Het zijn niet uw spullen dus dan wilt u er extra voorzichtig mee omgaan. Ook al gebruikt u het alleen voor het ontbijt, lunch of diner, dankzij een plastic tafelkleed houdt u de tafel netjes. Niet alleen voor binnengebruik is een plastic tafelkleed een uitkomst, ook voor uw tuinmeubelen. Een plastic tafelkleed kunt u bijvoorbeeld gebruiken in de zomer tijdens het barbecueën. Niet alleen voor vakanties, ook voor uw achtertuin is een plastic tafelkleed een geweldige oplossing. Ook al wordt er nog zoveel geknoeid en gekruimeld, het plastic tafelkleed is eenvoudig uit te kloppen en af te nemen met een natte doek. Hij zal er weer uitzien als nieuw. Hebt u jonge kinderen die nogal veel knoeien? En geldt dit misschien ook wel een beetje voor uw man? Haast u dan naar onze website want het is verstandig om voor 3 uur in de middag te bestellen. Want we sturen het dan direct met PostNL mee zodat u het morgen al in huis hebt. Dit is uiteraard met uitzondering van zondagen en eventuele feestdagen.

Een plastic tafelkleed beschermd uw houten tafel

We kunnen een plastic tafelkleed geheel op maat maken. Er is niet alleen de optie om de oppervlakte naar wens te snijden, ook de dikte van het plastic tafelkleed varieert per type rol. Wat vindt u het meest prettig? Liever een plastic tafelkleed waar nog geen mes doorheen komt? Deze zeilen zijn wel minder transparant. De dunnere modellen zijn meer geschikt ter bescherming van uw eettafel of bureautafel. Denk er dus goed over na voordat u bestelt. Hebt u daarom wat advies nodig? Wist u dat u dan op afspraak bij ons van harte welkom bent in Eindhoven? De koffie en thee staan dan voor u klaar. Ligt Eindhoven niet bepaald naast de deur? Dan kunt u tevens telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen. Reken er maar op dat we snel bij u terug komen met een duidelijk antwoord op al uw prangende vragen. Ook via de sociale media kunt u met ons contact opnemen. Het is tevens bedoeld om er onze nieuwste creaties mee te tonen. Wilt u daarom graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Like ons dan op Facebook of volg ons via Pinterest en Twitter.

Na gebruik eenvoudig uit te kloppen

Een tafelkleed is om diverse redenen te gebruiken:

  • Omdat het netjes staat, dus dan koopt u een dergelijk kleed ter decoratie.
  • Maar het heeft ook een zeer praktische functie. Het beschermt uw tafel tegen diverse invloeden van buitenaf.
  • En de rommel die u en uw kinderen veroorzaken worden opgevangen door onze sterke kleden van pvc.

We verkopen overigens niet alleen tafelkleden van plastic. Kijkt u gerust eens rond op onze website. U zult zien dat we tevens prachtige linnen tafelkleden verkopen naast placemats zodat u uw bord kunt neerzetten zonder het hout van de tafel aan te tasten. Maar ook tafelbeschermers en tafelzeil. We hebben op dit moment al bijna 8000 beoordelingen van klanten die u zijn voorgegaan. We mogen met trots stellen dat we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,7 hebben. Hopelijk wilt u ons ook belonen met een hoog cijfer nadat u met ons in zee bent gegaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn