De sleehak sneaker is terug van weggeweest

Op mijnschoengeheim.nl vindt u onder andere de sleehak sneaker. Dit is een sportieve schoen voor de vrouw maar ook voor de man met een verhoogde hak. Het kan ervoor zorgen dat het lijkt alsof u tot maar liefst 8 centimeter langer bent dan u daadwerkelijk bent. Mensen met een kleine lengte profiteren er absoluut van en dat is in Nederland met al die lange mensen natuurlijk geen overbodige luxe. Als u enkel verhogende inlegzolen of hielzolen wilt bestellen dan bent u tevens in onze webwinkel aan het juiste adres. Het zal in ieder geval uw schoengeheim zijn en dat is natuurlijk de reden dat onze website deze naam heeft gekregen. Zoek daarom in alle rust naar een sleehak sneaker want in onze webwinkel hebt u daar uiteraard ruim de tijd voor. Onze site sluit niet en u kunt na uw werk heerlijk in de avond gaan shoppen. Het voordeel van overdag bestellen is echter dat u morgen al het pakketje kunt ontvangen want we zorgen ervoor dat u snel de sleehak sneaker in huis hebt. In principe hebben we alle afgebeelde producten standaard op voorraad. Dit staat per product aangegeven zodat u weet wanneer u het ongeveer mag verwachten. Een bestelling plaatsen? Kies dan wel uw juiste maat uit. Schoenen kunnen soms te groot of juist te klein uitvallen. Mocht dit het geval zijn met de sleehak sneaker, dan is het belangrijk om te weten dat we u 14 dagen retourrecht geven. Binnen deze 2 weken staat het u vrij om de sleehak sneaker terug te sturen. U krijgt dan of uw geld terug, of een paar sneakers in de juiste maat toegestuurd.

U bestelt de sleehak sneaker natuurlijk in onze webwinkel

Waarschijnlijk zoekt u een sleehak sneaker omdat u in de lente en de zomer lekker wilt kunnen flaneren. De sneaker is multifunctioneel en in principe kunt u er de hele dag prima op lopen. Dat maakt dit type schoen geschikt om op de te werken, om mee naar school te gaan of om te dragen als u uit gaat of op vakantie gaat. Het staat prima onder een jurkje of rok maar ook onder een lange broek en is daarom een ideale aanvulling op uw schoenencollectie.

  • Deze sneaker is verhoogd en dat heeft tot resultaat dat men denkt dat u veel langer bent dan u daadwerkelijk bent.
  • Maar deze cosmetische truc is zeker niet de enige reden om een sleehak sneaker te kopen. Het is namelijk ook erg goed voor uw houding omdat het uw rug corrigeert.
  • En u kunt bij ons deze sneakers in allerlei soorten en maten kopen. Zoals met een rits, veters of studs. Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

Vergeet niet ook onze blogs regelmatig door te nemen, daar leest u alles over specifieke producten.

Ook voor mannen is het dragen van hoge hakken geen vreemd gezicht meer

We hebben het uiteraard niet over stiletto’s maar over de sleehak sneaker voor mannen. Het gaat om stoere sneakers met een verhoogde hak, een sleehak die volkomen verborgen is voor het gezicht. Wilt u graag een paar centimeter langer zijn als man? Dan zult u dankzij onze sleehak sneaker zeker deze indruk kunnen wekken. Hebt u nog vragen over de sleehak sneaker of een ander product? Vul dan het online formulier in of bel met ons kantoor in Utrecht. Als u graag op de hoogte blijft van de nieuwste producten of de laatste aanbiedingen dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Als dank krijgt u van ons 5 euro korting bij de volgende bestelling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn